Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 16 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/12 05:37 #151

• zadziwiona
  • zadziwiona Avatar Autor
  • Gość

Mieszkanka nad Zalewem napisał: Pieniacze i zazdrośnicy, do was kieruję te słowa. Jestem młodą kobietą, w Ornecie jestem od niedawna, słabo znam jeszcze jej mieszkańców i gdyby nie to forum i wasze pieniactwo/zawistność, to pewnie do tej pory nie wiedziałabym, że w tym mieście jest (na razie jedynie w przypuszczeniach) taka kandydatka na burmistrza, jak Pani Ołtuszewska. Ale właśnie przez to, że tak plujecie jadem, tak psioczycie i tym samym podkręcacie temat postanowiłam przyjrzeć się bliżej sylwetce tej Pani.
I wiecie co? Mam już swojego kandydata - jeśli ta Pani zdecyduje się kandydować, to ma mój głos i nie z racji tzw. "solidarności jajników", bo jesteśmy kobietami, ale z powodu tego, że kompetencjami, dyplomacją, taktem i klasą bije na głowę aktualnych. Dla mnie liczą się argumenty, a nie płytkie sympatie i antypatie, nie jestem tu od nikogo zależna, więc i łatwo przychodzi mi uczciwa bezstronna opinia i ocena tego, co tu się dzieje

P.S. Ornecianie, w różnych miastach przyszło mi żyć z racji wykonywanego zawodu mojego męża, ale takiego klimatu jak w Ornecie jeszcze nie uświadczyłam, gdzie swój na swego jadem pluje. Wstyd.

Jak mawiał Kisielewski, polemika z głupstwem nobilituje je bez potrzeby

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/12 11:54 #152

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Żeby wyciągnąć Ornetę z bagna żadna baba nie da rady. Wesołe rządy belfrów zostawią kupę kamieni i nie daj Boże spalarnię na lotnisku . Nieudacznikom nauczycielom społeczność miejscowa mówi NIE

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/12 15:43 #153

• tora
  • tora Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Żeby wyciągnąć Ornetę z bagna żadna baba nie da rady. Wesołe rządy belfrów zostawią kupę kamieni i nie daj Boże spalarnię na lotnisku . Nieudacznikom nauczycielom społeczność miejscowa mówi NIE

Są twarde i mądre kobiety, do takich należy Pani Marzena Ołtuszewska.Ja liczę że naród w końcu przejrzy na oczy i nie wybiorą nieudaczników nauczycieli !!!!!!
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/12 15:49 #154

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość
Wszystkie ręce na pokład za Panią OŁTUSZEWSKĄ. Pani Marzeno głowa do góry.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/12 16:14 #155

• Monika
  • Monika Avatar Autor
  • Gość
Takiego samego zdania jestem!!!!!!!!!!!! :)
WSZYSTKIE RĘCE NA POKŁAD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
Pani Marzeno, proszę śmiało startować!!!!!!!!!!!!!
Taka "konkurencja" jaką będzie Pani miała, to żadna konkurencja!!!!!!!!!!!! :lol:
Pani jest BEZKONKURENCYJNA!!!!!!!!!!
Ma Pani klasę, styl, kompetencje, mądrość, rozwagę, rozsądek, umiejętność logicznego i analitycznego myślenia, jest Pani reprezentacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!
A swój elektorat w Ornecie i całej gminie już Pani ma - a Pani kontrkandydaci zdziwią się jak on jest ogromny :)
Niech tylko Pani się zdecyduje - proszę w imieniu swoim jak i wielu Ornecian!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam i łączę wyrazy szacunku!!!!!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/13 19:49 #156

• Kobieta
  • Kobieta Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Żeby wyciągnąć Ornetę z bagna żadna baba nie da rady. Wesołe rządy belfrów zostawią kupę kamieni i nie daj Boże spalarnię na lotnisku . Nieudacznikom nauczycielom społeczność miejscowa mówi NIE

Odezwał się zajączek wielkanocny . Kobiety nazywasz "babami" ? Żałosne! Mam pytanie a swoją mamę jak nazywasz?

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/13 22:34 #157

• zonk
  • zonk Avatar Autor
  • Gość
Ma Pani klasę, styl, kompetencje, mądrość, rozwagę, rozsądek, umiejętność logicznego i analitycznego myślenia, jest Pani reprezentacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zastanawiam się kogo autor miał na myśli? Bo takiej kandydatki to na pewno w Ornecie nie ma...

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/13 22:48 #158

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

zonk napisał: Ma Pani klasę, styl, kompetencje, mądrość, rozwagę, rozsądek, umiejętność logicznego i analitycznego myślenia, jest Pani reprezentacyjna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zastanawiam się kogo autor miał na myśli? Bo takiej kandydatki to na pewno w Ornecie nie ma...

Moim zdaniem idealnie TE warunki spełnia pani sekretarz gminy Orneta i jest na pewno reprezentacyjna.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/14 10:13 #159

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

Kobieta napisał:

Odezwał się zajączek wielkanocny . Kobiety nazywasz "babami" ? Żałosne! Mam pytanie a swoją mamę jak nazywasz?

Więcej dystansu do siebie, a i poczucie humoru też mile widziane!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/14 11:38 #160

• On
  • On Avatar Autor
  • Gość
Nikt inny TYLKO I WYŁĄCZNIE PANI MARZENA OŁTUSZEWSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!