Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 18 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/17 07:28 #171

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Pan Wiszowaty ma inne zmartwienie, Prokuratura wszczęła dochodzenie w sprawie kradzieży oryginałów dokumentów z iglicy. A obecny burmistrz, odrzucił propozycję debaty z Kogutem. Teraz na pewno Panowie będą się wspierali, bo razem należą do Platformy Obywatelskiej.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/17 09:27 #172

• kuba
  • kuba Avatar Autor
  • Gość

optymista napisał:

KOLEGA napisał: Powinniśmy wybrać Grześka. R. było by sprawiedliwie , on jeden bez żadnej pomocy zrobiłby porządek w naszej gminie. Rządzić powinien ktoś kto ma jaja !

Z tym Grześkiem to nie byłaby głupia sprawa. Koniec z piciem. Był w klubie błękitnych, gdzie zrobił porządek z piciem, porobił remonty i podłączył centralne ogrzewanie, uporządkował wiele spraw. To jeden z niewielu ludzi w Ornecie, którzy cenią sobie prawdę i nie boją się mówić głośno o tym co im się nie podoba. Ma facet jaja.

coście brali????? co by zrobił? porządek? i że niby Grześ ma jaja? niech patrzy, by jemu ktoś prawdy nie powiedział!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/17 09:41 #173

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Sąd wykazał że w Bażynach wódki nie pito tylko wodę mineralną więc Radzicki kłamał z alkoholem. Ten nieudacznik chciał skompromitować pana Popiela i radnych koalicyjnych.
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/17 09:42 #174

• Bogdan Wiszowaty
  • Bogdan Wiszowaty Avatar
  • Gość

Anonim napisał: Pan Wiszowaty ma inne zmartwienie, Prokuratura wszczęła dochodzenie w sprawie kradzieży oryginałów dokumentów z iglicy. A obecny burmistrz, odrzucił propozycję debaty z Kogutem. Teraz na pewno Panowie będą się wspierali, bo razem należą do Platformy Obywatelskiej.

Piszący anonimie z ul Podleśnej!

PROSZĘ MNIE NIE ROZŚMIESZAĆ!

Ja z tą sprawą nie mam problemów.

To, że ten ktoś złożył sprawę do Prokuratury to nie moje zmartwienie.

Problem będą mieli ci, co złożą fałszywe zeznania w sprawie!

Ja te dokumenty historyczne zabezpieczyłem i przekazałem z całą zawartością sejfu.

Takie są fakty a z faktami nie dyskutuje się!

Co do DEBATY to mało znaczące jest to czy obecny Burmistrz Ornety będzie brał udział w

DEBACIE kandydatów na Burmistrza Ornety w Wyborach Samorządowych 2014.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/17 22:03 #175

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Sąd wykazał że w Bażynach wódki nie pito tylko wodę mineralną więc Radzicki kłamał z alkoholem. Ten nieudacznik chciał skompromitować pana Popiela i radnych koalicyjnych.

Anonim puknij się w swój głupi łeb ! Sam nie wierzysz w to co piszesz.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/17 22:07 #176

• open
  • open Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Sąd wykazał że w Bażynach wódki nie pito tylko wodę mineralną więc Radzicki kłamał z alkoholem. Ten nieudacznik chciał skompromitować pana Popiela i radnych koalicyjnych.

A CZY SĄ W TEJ RADZIE RADNI NIEKOALICYJNI ?

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/21 12:19 #177

• Elka
  • Elka Avatar Autor
  • Gość
Ja będę głosowała na kobietę , nie ważne kto wystartuje ! Mam dość rządzenia przez mężczyzn , niech odpoczną. Pozdrawiam

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/22 10:50 #178

• deszczu proszę
  • deszczu proszę Avatar Autor
  • Gość
Ja też wyłącznie na kobietę oddam głos :whistle:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/23 01:19 #179

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość

SŁUSZNIE PRAWISZ !

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/24 23:19 #180

• zwolennik
  • zwolennik Avatar Autor
  • Gość
Gdzie się podziała kandydatka na burmistrza ? Czemu tak się pani chowa ? Czekamy na kampanię.