Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 15 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/05/04 18:50 #141

• ali
  • ali Avatar Autor
  • Gość
Kobieta Burmistrzem to dobry pomysł!! Przykład w Giżycku! Może i Ornecie powinna !!!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/10 00:16 #142

• Ola
  • Ola Avatar Autor
  • Gość

ali napisał: Kobieta Burmistrzem to dobry pomysł!! Przykład w Giżycku! Może i Ornecie powinna !!!

Czy prawdą jest że kandydatką na burmistrza jest Pani Marzena Ołtuszewska? Proszę odpowiedzieć.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/10 10:31 #143

• Monika
  • Monika Avatar Autor
  • Gość
Ja także słyszałam, że Pani Marzena Ołtuszewska będzie pretendowała do funkcji burmistrza. Mnie osobiście ta informacja (mimo, że niepotwierdzona) bardzo ucieszyła i z przyjemnością oddam głos na osobę tak kompetentną, bezstronną i niekonfliktową.
Nie znam tej Pani osobiście, ale słyszałam, że jest to absolwentka prawa, aktualnie naczelnik w olsztyńskim ZUSie, w Ornecie prężnie działa w Uniwersytecie III Wieku i jest tam bodajże vice prezesem.
Rozmawiam często ludźmi, gdyż taką mam pracę i opinie (szczególnie młodych Ornecian i kobiet) są takie, że jeśli ta Pani faktycznie zdecyduje się stanąć do wyborów, to ogrom ludzi odda na Nią swój głos.
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/10 15:20 #144

• ha ha ha
  • ha ha ha Avatar Autor
  • Gość
Kompromitacja. Chyba mąż zaczął żonie robić kampanię. Tekst w jego stylu.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/10 15:30 #145

• Do ha ha
  • Do ha ha Avatar Autor
  • Gość
Kompromitacja. Chyba mąż zaczął żonie robić kampanię. Tekst w jego stylu.

Kompromitujesz się ty głąbie, kobiety już w kilku miastach dobrze rządzą poza wspomnianym Giżyckiem, jeszcze w Mrągowie, Szczytnie, w gminie Bartoszyce, Górowo i jeszcze kilku. A twój Boguś już dał się poznać jako wyjątkowy nieudacznik i pieniacz.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/10 22:14 #146

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość
KTO KOMU BRONI BYĆ BURMISTRZEM, JEŻELI ŻAL CIĘ W TYŁEK CIŚNIE TO WYSTARTUJ I WYGRAJ !!! BRAWO PANI MARZENO ! TO NARÓD ZDECYDUJE.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/10 22:25 #147

• ula
  • ula Avatar Autor
  • Gość

ha ha ha napisał: Kompromitacja. Chyba mąż zaczął żonie robić kampanię. Tekst w jego stylu.

Żal mi ciebie sieroto, myślisz że wszyscy są tacy nieudacznicy jak ty !

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/10 22:50 #148

• ANA
  • ANA Avatar Autor
  • Gość
JESZCZE DO WYBORÓW DALEKO , A ILE JADU PŁYNIE OD NIEUDACZNIKÓW !!! CO BĘDZIE SIĘ DZIAŁO BLIŻEJ WYBORÓW ,AŻ STRACH POMYŚLEĆ .

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/11 16:16 #149

• Mieszkanka nad Zalewem
  • Mieszkanka nad Zalewem Avatar Autor
  • Gość
Pieniacze i zazdrośnicy, do was kieruję te słowa. Jestem młodą kobietą, w Ornecie jestem od niedawna, słabo znam jeszcze jej mieszkańców i gdyby nie to forum i wasze pieniactwo/zawistność, to pewnie do tej pory nie wiedziałabym, że w tym mieście jest (na razie jedynie w przypuszczeniach) taka kandydatka na burmistrza, jak Pani Ołtuszewska. Ale właśnie przez to, że tak plujecie jadem, tak psioczycie i tym samym podkręcacie temat postanowiłam przyjrzeć się bliżej sylwetce tej Pani.
I wiecie co? Mam już swojego kandydata - jeśli ta Pani zdecyduje się kandydować, to ma mój głos i nie z racji tzw. "solidarności jajników", bo jesteśmy kobietami, ale z powodu tego, że kompetencjami, dyplomacją, taktem i klasą bije na głowę aktualnych. Dla mnie liczą się argumenty, a nie płytkie sympatie i antypatie, nie jestem tu od nikogo zależna, więc i łatwo przychodzi mi uczciwa bezstronna opinia i ocena tego, co tu się dzieje

P.S. Ornecianie, w różnych miastach przyszło mi żyć z racji wykonywanego zawodu mojego męża, ale takiego klimatu jak w Ornecie jeszcze nie uświadczyłam, gdzie swój na swego jadem pluje. Wstyd.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/11 16:48 #150

• kobieta
  • kobieta Avatar Autor
  • Gość

Mieszkanka nad Zalewem napisał: Pieniacze i zazdrośnicy, do was kieruję te słowa. Jestem młodą kobietą, w Ornecie jestem od niedawna, słabo znam jeszcze jej mieszkańców i gdyby nie to forum i wasze pieniactwo/zawistność, to pewnie do tej pory nie wiedziałabym, że w tym mieście jest (na razie jedynie w przypuszczeniach) taka kandydatka na burmistrza, jak Pani Ołtuszewska. Ale właśnie przez to, że tak plujecie jadem, tak psioczycie i tym samym podkręcacie temat postanowiłam przyjrzeć się bliżej sylwetce tej Pani.
I wiecie co? Mam już swojego kandydata - jeśli ta Pani zdecyduje się kandydować, to ma mój głos i nie z racji tzw. "solidarności jajników", bo jesteśmy kobietami, ale z powodu tego, że kompetencjami, dyplomacją, taktem i klasą bije na głowę aktualnych. Dla mnie liczą się argumenty, a nie płytkie sympatie i antypatie, nie jestem tu od nikogo zależna, więc i łatwo przychodzi mi uczciwa bezstronna opinia i ocena tego, co tu się dzieje

P.S. Ornecianie, w różnych miastach przyszło mi żyć z racji wykonywanego zawodu mojego męża, ale takiego klimatu jak w Ornecie jeszcze nie uświadczyłam, gdzie swój na swego jadem pluje. Wstyd.

Orneckiej władzy liczy się tylko kasa ! I to powód tej nienawiści.