Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 17 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/14 11:55 #161

• Alicja
  • Alicja Avatar Autor
  • Gość
A ja zagłosuję na Panią Marzenę chociażby z tego powodu, że jest ona jedyną szansą na to, abyśmy poznali kulisy sprawy afery ze spalarnią. Jeśli stara ekipa zostanie przy władzy, to nie ma na to najmniejszych szans. Ja nie mam ochoty, aby ktoś przez następną kadencję kręcił lody.2524

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/14 17:04 #162

• zadowolony
  • zadowolony Avatar Autor
  • Gość
Ja też zagłosuję na panią Marzene bo nie będzie lepiej ale będzie tragicznie i o to chodzi bo orneciaki tak sobie wybierają żeby było tylko gorzej tak jest od lat. Tylko p. Marzena może załatwić ten temat do konca. Mąż jej pomoże załatwią wszyskich wrogów bo mają ich trochu. Tylko p. Marzena!!!!!!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/14 17:23 #163

• KANDYDAT
  • KANDYDAT Avatar Autor
  • Gość

zadowolony napisał: Ja też zagłosuję na panią Marzene bo nie będzie lepiej ale będzie tragicznie i o to chodzi bo orneciaki tak sobie wybierają żeby było tylko gorzej tak jest od lat. Tylko p. Marzena może załatwić ten temat do konca. Mąż jej pomoże załatwią wszyskich wrogów bo mają ich trochu. Tylko p. Marzena!!!!!!

Szanowni Państwo
Mieszkańcy Ornety i okolicznych miejscowości

A co będzie ze mną ????????????? :ohmy:
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/14 21:19 #164

• er
  • er Avatar Autor
  • Gość
Jak mieszkańcy Ornety reaguja na nazwisko O. mogliśmy naocznie sprawdzić w czasie ostatnich wyborów.Pani O czy tez pan O co to za różnica?
Tak spartolonej kadencji jak tamta Orneta nigdy wcześniej nie doświadczyła.
Po co nam powtórka,przeciez wiadomo że realnie sterowałby pan O.
Z calym szacunkiem dla pani O-niech lepiej nie kandyduje bo tylko smrodek po porażce pozostanie.Orneciacy nie są stadem baranów.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/14 21:32 #165

• a.o.
  • a.o. Avatar Autor
  • Gość

er napisał: Jak mieszkańcy Ornety reaguja na nazwisko O. mogliśmy naocznie sprawdzić w czasie ostatnich wyborów.Pani O czy tez pan O co to za różnica?
Tak spartolonej kadencji jak tamta Orneta nigdy wcześniej nie doświadczyła.
Po co nam powtórka,przeciez wiadomo że realnie sterowałby pan O.
Z calym szacunkiem dla pani O-niech lepiej nie kandyduje bo tylko smrodek po porażce pozostanie.Orneciacy nie są stadem baranów.

Powiedz kto będzie się nadawał , chyba nie obecny ?

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/14 22:37 #166

• er
  • er Avatar Autor
  • Gość
Kto? Na pewno żadne z nazwisk ktore już bylo.Moim zdaniem żaden z byłych ani z ich zastępców nie zasługuje na uwagę.Obecny? jeśli spalarni nie będzie a miesiąc przed wyborami ,,okaże'' się że jest inwestor chętny do działania w strefie i jeszcze w dodatku ,,przypadkiem''wszystkie remonty ulic zakończą się rowniez miesiac przed wyborami to moje zdanie nie bedzie mialo znaczenia.Mieszkancy Ornety oraz okolicznych mejscowości wybiorą :P :P :P obecnego.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/15 12:04 #167

• KOLEGA
  • KOLEGA Avatar Autor
  • Gość
Powinniśmy wybrać Grześka. R. było by sprawiedliwie , on jeden bez żadnej pomocy zrobiłby porządek w naszej gminie. Rządzić powinien ktoś kto ma jaja !

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/16 15:23 #168

• optymista
  • optymista Avatar Autor
  • Gość

KOLEGA napisał: Powinniśmy wybrać Grześka. R. było by sprawiedliwie , on jeden bez żadnej pomocy zrobiłby porządek w naszej gminie. Rządzić powinien ktoś kto ma jaja !

Z tym Grześkiem to nie byłaby głupia sprawa. Koniec z piciem. Był w klubie błękitnych, gdzie zrobił porządek z piciem, porobił remonty i podłączył centralne ogrzewanie, uporządkował wiele spraw. To jeden z niewielu ludzi w Ornecie, którzy cenią sobie prawdę i nie boją się mówić głośno o tym co im się nie podoba. Ma facet jaja.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/16 20:21 #169

• ŁukaszO
  • ŁukaszO Avatar Autor
  • Gość
Pana Radzickiego osobiście bardzo szanuję mimo, że nie za wszystkim możemy się wzajemnie zgadzać. Ale trzeba przyznać racje, że gdyby nie On, to nikt nie wiedziałby o piciu alkoholu w Bażynach, nie drążyłby sprawy spalarni i wiele wiele innych kwestii.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/16 23:03 #170

• Alina
  • Alina Avatar Autor
  • Gość

Alicja napisał: A ja zagłosuję na Panią Marzenę chociażby z tego powodu, że jest ona jedyną szansą na to, abyśmy poznali kulisy sprawy afery ze spalarnią. Jeśli stara ekipa zostanie przy władzy, to nie ma na to najmniejszych szans. Ja nie mam ochoty, aby ktoś przez następną kadencję kręcił lody.2524

Martwi mnie, że Pan Wiszowaty, który wniósł tyle energii w wyjaśnienie spraw Ornety prawdopodobnie zrezygnował z kandydowania na Kandydata. Mam nadzieję, że Pan Bogdan zmieni swoje zdanie. Byłaby ciekawa dyskusja wyborcza pomiedzy Panią Marzeną, Bogdanem i Obecnym.