Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 20 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/26 19:09 #191

• jestem za
  • jestem za Avatar Autor
  • Gość
Ja głosuje na pana Popiela. Rzecz jasna ma jak każdy inny jakieś tam wady ale suma sumarum bilans jego rządów wychodzi dużo ponad plus. Ogólnie w dół ciągnie go sitwa którą się otacza ale i tak lepszego burmistrza nasze miasto nie miało.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/26 19:37 #192

• ali
  • ali Avatar Autor
  • Gość
Najlepiej ktoś nowy!!!!!!!!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/26 19:55 #193

• Tak będzie
  • Tak będzie Avatar Autor
  • Gość

jestem za napisał: Ja głosuje na pana Popiela. Rzecz jasna ma jak każdy inny jakieś tam wady ale suma sumarum bilans jego rządów wychodzi dużo ponad plus. Ogólnie w dół ciągnie go sitwa którą się otacza ale i tak lepszego burmistrza nasze miasto nie miało.

Słusznie! Popieram!
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/26 21:02 #194

• Tak nie będzie
  • Tak nie będzie Avatar Autor
  • Gość
Większego nieudacznika jak Popielasty jeszcze nie było. Razem z Uzarem powinni już nie kandydować. Więcej szkód w Ornecie nie powinni robić. Belfrom szkodnikom trzeba już podziękować.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/26 22:51 #195

• Pola
  • Pola Avatar Autor
  • Gość

Tak nie będzie napisał: Większego nieudacznika jak Popielasty jeszcze nie było. Razem z Uzarem powinni już nie kandydować. Więcej szkód w Ornecie nie powinni robić. Belfrom szkodnikom trzeba już podziękować.

Tak właśnie ,powinno się belfrom podziękować ! Ale Ornecianie i tak ich wybiorą ! Takie macie społeczeństwo .

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/27 18:16 #196

• Ale Pola
  • Ale Pola Avatar Autor
  • Gość

Pola napisał:

Tak nie będzie napisał: Większego nieudacznika jak Popielasty jeszcze nie było. Razem z Uzarem powinni już nie kandydować. Więcej szkód w Ornecie nie powinni robić. Belfrom szkodnikom trzeba już podziękować.

Tak właśnie ,powinno się belfrom podziękować ! Ale Ornecianie i tak ich wybiorą ! Takie macie społeczeństwo .
A może napiszesz na czym polega to nieudacznictwo. Szkoda, że nie wiesz nawet jak nazywa się Burmistrz!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/27 22:44 #197

• Anim
  • Anim Avatar Autor
  • Gość

Ale Pola napisał:

Pola napisał:

A może napiszesz na czym polega to nieudacznictwo. Szkoda, że nie wiesz nawet jak nazywa się Burmistrz!

Ja wiem, Burmistrz (ten co ma cos do powiedzenia) nazywa się Gierlof Andrzej i kręci Popielem jak chce.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/28 08:15 #198

• Monia20
  • Monia20 Avatar
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
moim zdaniem czy kobieta czy mężczyzna nie ma znaczenia ważne aby mieć odpowiednie umiejętności do tego stanowiska

www.plotek.pl/plotek/u,genowefa40.html

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/07/29 21:19 #199

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Jeśli chcesz, aby w polityce coś zostało powiedziane, poproś mężczyznę; jeśli chcesz, żeby
zostało zrobione, zwróć się do kobiety
- Margaret Thatcher

Dość już samczych waśni w Ornecie!!! My kobiety potrafimy się dogadać z oponentami i nie kłamiemy w żywe oczy. Nie zmarnujcie głosów na ludzi którzy dzielą na swoich i obcych.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/08/01 20:36 #200

• Małgośka
  • Małgośka Avatar Autor
  • Gość
Wielu ludzi przeżyć nie może że Pani Marzena O. szykuje się do wyborów burmistrza Ornety, ja uważam że każdemu wolno .Zawistni , tchórze, i obecna ekipa przeżyć tego nie może ! A ja się cieszę.