Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 11 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/07 18:02 #101

• małżeństwo
  • małżeństwo Avatar Autor
  • Gość
Małżeństwo z polityKĄ........wpadła żaba z bocianem skrętem przyczepy campingowej w stronę carawaningowego obozowiska. Wzdłuż torowiska szybkiej kolejki metropolitalnej znajduje się przepięknej urody jeziorko. Żaba krzyczy......osuszyć i wyczyścić. Bocian.......co ? No kto powie.........?

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/07 18:15 #102

• a.a.
  • a.a. Avatar Autor
  • Gość

DO a.a napisał: Nikt tu nie powinien Pana czy Panią obrażać. Każdy z nas ma swoje zdanie. Ja natomiast uważam że każdy kto tworzy program wyborczy powinien być zorientowany w sytuacji finansowej miasta. Można to sprawdzić na stronie urzędu. To chce zrobić a to co jest realne to dwie różne sprawy.

oczywiście, że powinien znać stan finansów i nie porywać się z motyką na słońce, ja chciałam tylko zauważyć, że podany stan był inny niz zastany, pewne wydatki były poniesione, natomiast płatności za nie przyszły po objęciu urzędu. Nie są to jakies moje dojścia do wiedzy na ten temat, tylko na jednym ze spotkań z mieszkańcami padły takie słowa. I tyle, grunt, że były to doś wysokie zobowiązania..

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/08 11:23 #103

• Zośka
  • Zośka Avatar Autor
  • Gość

a.a. napisał:

DO a.a napisał: Nikt tu nie powinien Pana czy Panią obrażać. Każdy z nas ma swoje zdanie. Ja natomiast uważam że każdy kto tworzy program wyborczy powinien być zorientowany w sytuacji finansowej miasta. Można to sprawdzić na stronie urzędu. To chce zrobić a to co jest realne to dwie różne sprawy.

oczywiście, że powinien znać stan finansów i nie porywać się z motyką na słońce, ja chciałam tylko zauważyć, że podany stan był inny niz zastany, pewne wydatki były poniesione, natomiast płatności za nie przyszły po objęciu urzędu. Nie są to jakies moje dojścia do wiedzy na ten temat, tylko na jednym ze spotkań z mieszkańcami padły takie słowa. I tyle, grunt, że były to doś wysokie zobowiązania..

Płatności przyszły i zwroty również. Jednym z punktów był basen a jaki to koszt? sądzę, że minimalnie 15 milionów a skatepark? itp... program na maxa przesadzony !
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/09 12:58 #104

• Obserwator
  • Obserwator Avatar Autor
  • Gość
Program pisze się dla naiwnych, a takich w naszym mieście nie brakuje. Świadczą o tym ostatnie wybory. Nauczyciele wygrali bo umieją ładnie pisać i wiedzą jak zbaierować wyborców bogatym i nierealnym programem.. Myślę, że w przyszłym roku wyborczym już nie popłyną basenem, a na pewno coś nowego wymyślą i wyborcy znów naiwni na nich zagłosują. Chyba, że rozpocznie się budowa spalarni i śmierdzący odór ich uśpi.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/10 00:12 #105

• Kaczmarek ale nie Henryk
  • Kaczmarek ale nie Henryk Avatar Autor
  • Gość

Obserwator napisał: Program pisze się dla naiwnych, a takich w naszym mieście nie brakuje. Świadczą o tym ostatnie wybory. Nauczyciele wygrali bo umieją ładnie pisać i wiedzą jak zbaierować wyborców bogatym i nierealnym programem.. Myślę, że w przyszłym roku wyborczym już nie popłyną basenem, a na pewno coś nowego wymyślą i wyborcy znów naiwni na nich zagłosują. Chyba, że rozpocznie się budowa spalarni i śmierdzący odór ich uśpi.

Wszystko wskazuje na to że wybory samorządowe wygra kandydat ..........który dużo mówi, dużo się fałszywie uśmiecha..........i ma tendencję do zajmowania się tylko sobą samym...........

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/10 18:49 #106

• ryba w occie
  • ryba w occie Avatar Autor
  • Gość

Kaczmarek ale nie Henryk napisał:

Obserwator napisał: Program pisze się dla naiwnych, a takich w naszym mieście nie brakuje. Świadczą o tym ostatnie wybory. Nauczyciele wygrali bo umieją ładnie pisać i wiedzą jak zbaierować wyborców bogatym i nierealnym programem.. Myślę, że w przyszłym roku wyborczym już nie popłyną basenem, a na pewno coś nowego wymyślą i wyborcy znów naiwni na nich zagłosują. Chyba, że rozpocznie się budowa spalarni i śmierdzący odór ich uśpi.

Wszystko wskazuje na to że wybory samorządowe wygra kandydat ..........który dużo mówi, dużo się fałszywie uśmiecha..........i ma tendencję do zajmowania się tylko sobą samym...........
........cytuj+czytaj= dużo mówi=lejwoda, ....fałsz w lustrze =krzywe zwierciadło, sprzedawca ideologii (teorii)

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/14 10:59 #107

• wiem to
  • wiem to Avatar Autor
  • Gość
Głupie gadanie. Cały czas jedynym rozsądnym kandydatem jet pan Kogut. Na pewno nie dopuścił by do budowy spalarni a tak żyjemy w strachu.

Załączniki:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/14 11:22 #108

• bajka o rybaku i złotej flądrze....
  • bajka o rybaku i złotej flądrze.... Avatar Autor
  • Gość

wiem to napisał: Głupie gadanie. Cały czas jedynym rozsądnym kandydatem jet pan Kogut. Na pewno nie dopuścił by do budowy spalarni a tak żyjemy w strachu. plądrowanie.....uśmiercanie.....widziałam orła cień, skrył się w mętnej przestrzeni leukoct....... wibratory.......wi BRAT or

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/15 19:45 #109

• IOLA
  • IOLA Avatar Autor
  • Gość

bajka o rybaku i złotej flądrze.... napisał:

wiem to napisał: Głupie gadanie. Cały czas jedynym rozsądnym kandydatem jet pan Kogut. Na pewno nie dopuścił by do budowy spalarni a tak żyjemy w strachu. plądrowanie.....uśmiercanie.....widziałam orła cień, skrył się w mętnej przestrzeni leukoct....... wibratory.......wi BRAT or

KOGUT DOBRY KANDYDAT , TYLKO MILCZY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/11/17 09:37 #110

• Patryk Kowalski
  • Patryk Kowalski Avatar Autor
  • Gość

wiem to napisał: Głupie gadanie. Cały czas jedynym rozsądnym kandydatem jet pan Kogut. Na pewno nie dopuścił by do budowy spalarni a tak żyjemy w strachu.

Ludzie nie róbcie sobie żartów z poważnej sprawy jaką jest wybór Burmistrza Ornety. Ten Pan już pokazał że nie powinien być Burmistrzem Ornety.............Nie marnujcie swoich głosów na tego kandydata!