Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 8 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/17 11:26 #71

• Man in the mirror
  • Man in the mirror Avatar Autor
  • Gość

Anonim napisał:

Henrykowo napisał: U nas w Henrykowie to wiadomo jak pan kogut zrobił żeby specjaknie szkoły nie robic bo w Mingajnach szkoła była zagrożona. Dobry kandydat na burmistrza to obecny Burmistrz.

Dobry burmistrz to taki który spełnia obietnice przedwyborcze. Czy obecny burmistrz spełnił swoje? Dlaczego jest dobrym kandydatem? proszę napisać bo ciekawią mnie opinie innych osób.

Jest najlepszym kandydatem ponieważ wszyscy inni na jego tle to złodzieje, kłamcy albo zdrajcy. Oby był burmistrzem przez następne 20 lat!!!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/17 11:27 #72

• same swojaki
  • same swojaki Avatar Autor
  • Gość

żaba pruska napisał: Szwagier nie pierdziel bo nie masz racji. Jedna jest racja i to swięta racja i to mu ją mamy bo moja racja jest mojsza niż twojsza! Pierdy pan puszczasz na forum i sie nie wstydzisz. Mamy jezioro i starczy. Nasze morsy i tak dają w przeręblu :)

BRAWA DLA ŻABY PRUSKIEJ :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Proponuję, aby burmistrz dołączył do naszych szanownych morsów i dokonał pierwszej honorowej kąpieli w przerębli :lol: :lol: :lol: :lol: . Jak mu lodowata woda tyłek zmrozi, to może kolejnym razem będzie składał mniej wyrywnie obietnice wyborcze budowy basenu. Z tą wyborczą obietnicą budowy basenu strasznie go fantazja poniosła :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: A ludzie jak to ludzie, ślepo w banialuki wierzą i z pewnością większość mieszkańców miasta oczyma wyobraźni już widziała siebie moczących się w jacuzzi basenowym he he :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja tam w tej kadencji nie liczyłem na obietnice burmistrza i o :

Ale za rok będę już rozważnie dokonywał wyboru władzy, analizował realność obietnic naszych orneckich kandydatów. A tym, którzy podczas niedzieli referendalnej dali sobą manipulować i pozostali w domach nie chcąc skorzystać z demokratycznego prawa rozliczenia władzy z niespełnionych nierealnych obietnic przedwyborczych typu basen dedykuję tego gością
Załączniki:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/17 12:22 #73

• mec.
  • mec. Avatar Autor
  • Gość

Man in the mirror napisał:

Anonim napisał:

Henrykowo napisał:
Dobry burmistrz to taki który spełnia obietnice przedwyborcze. Czy obecny burmistrz spełnił swoje? Dlaczego jest dobrym kandydatem? proszę napisać bo ciekawią mnie opinie innych osób.

Jest najlepszym kandydatem ponieważ wszyscy inni na jego tle to złodzieje, kłamcy albo zdrajcy. Oby był burmistrzem przez następne 20 lat!!!

Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z wagi swoich słów, gdyż są to mocne zarzuty? Publiczne pomówienie ma swoje usankcjonowanie w Kodeksie Karnym, więc radzę zważać na słowa, gdyż w internecie nie jesteś anonimowy/a.
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/17 13:22 #74

• Man in the mirror
  • Man in the mirror Avatar Autor
  • Gość

mec. napisał: Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z wagi swoich słów, gdyż są to mocne zarzuty? Publiczne pomówienie ma swoje usankcjonowanie w Kodeksie Karnym, więc radzę zważać na słowa, gdyż w internecie nie jesteś anonimowy/a.

W du..ie mam towje groźby... tak się składa, że prędzej ty staniesz przed sądem ponieważ znam twoj adres IP i wiem z ilu nicków piszesz... taka przewaga młodych nad starymi...

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/17 13:31 #75

• mec.
  • mec. Avatar Autor
  • Gość
Ale masz płytkie słownictwo :whistle: No jeśli takich obronicieli i zwolenników w swych szeregach ma władza, to tylko pogratulować :lol: . Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Twój nick też nie stanowi żadnej tajemnicy .

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/17 16:29 #76

• może Patryk
  • może Patryk Avatar Autor
  • Gość

Man in the mirror napisał:

mec. napisał: Mam nadzieję, że zdajesz sobie sprawę z wagi swoich słów, gdyż są to mocne zarzuty? Publiczne pomówienie ma swoje usankcjonowanie w Kodeksie Karnym, więc radzę zważać na słowa, gdyż w internecie nie jesteś anonimowy/a.

W du..ie mam towje groźby... tak się składa, że prędzej ty staniesz przed sądem ponieważ znam twoj adres IP i wiem z ilu nicków piszesz... taka przewaga młodych nad starymi...

Ty chyba nie ogarniasz tematu z IP :lol: jaki żal ! :lol:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/18 08:53 #77

• obywatel A.
  • obywatel A. Avatar Autor
  • Gość

mec. napisał: Ale masz płytkie słownictwo :whistle: No jeśli takich obronicieli i zwolenników w swych szeregach ma władza, to tylko pogratulować :lol: . Wiek nie ma tu nic do rzeczy. Twój nick też nie stanowi żadnej tajemnicy .

:lol:
ależ rozgryzłeś nicka, GRATULUJĘ!
A słowo "obronicieli " to z jakiego słownika?
Jeśli zwolennicy odwołania są tak wykształceni, to dzięki Bogu, nie udało im się, czekamy na spełnienie obietnic o wyjeździe!!!

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/18 09:17 #78

• Katarzyna Doliczko
  • Katarzyna Doliczko Avatar Autor
  • Gość
Podaję kandydatów o których słyszałam ze będą kandydować na Burmistrza Ornety;

Pan Ireneusz Popiel
Pan Andrzej Ołtuszewski
Pan Jarosław Kogut
Pani Hanna Uzar

Jeżeli ktoś ma wiedzę o pozostałych chętnych do kandydowania na Burmistrza Ornety proszę tutaj napisać.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/18 11:10 #79

• cyborg
  • cyborg Avatar Autor
  • Gość
a Ja widzę Leonarda Grubba na stanowisko burmistrza :)

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/18 11:47 #80

• obywatel a.
  • obywatel a. Avatar Autor
  • Gość

cyborg napisał: a Ja widzę Leonarda Grubba na stanowisko burmistrza :)

no cóż, jak kandydat taka propozycja, "ja" z dużej litery :cheer:
pan nazywa się Leonard Gruba (pełnomocnik grupy inicjatywnej)
i poprawnie brzmi Leonarda Gruba na stanowisku burmistrza
ale co tam