profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/02 10:27 #1

• Lukasz Michalkiewicz
  • Lukasz Michalkiewicz Avatar Autor
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
  • Otrzymane podziękowania: 2
własnie jestem po śniadanku i artykule w Gazecie Olsztynskiej, gdzie ku zdumieniu dowiaduje sie ,że na mecz seniorów do Gołdapi nie pojechali bramkarze. chyba co niektorym gwiazdorom sodowka uderzyla za bardzo do glowy a ocena wlasnych umiejetnosci znacznie przerosla realny poziom?????z tego co mi wiadomo jeden z nich nawet dostaje za granie jakies pieniadze (bez roznicy czy to 100 czy 1000 zl ). totalna kompromitacja, brak szacunku dla kolegow z drużyny, kibicow, trenera, zarzadu i mieszkancow miasta. jesli komus nie zalezy na graniu w blekitnych to niech powie o tym. gra na tym poziomie powiina byc darmowa i powinna wynikac z pasji i zamilowania. przeciez to jest dopiero 5 szczebel rozgrywkowy!!!!!!! takie zachowanie to skandal i lepiej reaktywowac Egona bo zapewne pokaze wiecej profesjonalizmu niz tych 2 delikwentow.

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/03 15:42 #2

• Lukasz Michalkiewicz
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
jeden (ten grajacy dla wlasnej satysfakcji) podobno byl kontuzjowany wiec zwracam honor i przepraszam za pomylke.

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/03 17:49 #3

• kibic
  • kibic Avatar
  • Gość
Facet po co się wypowiadasz w sprawach o których nie masz zielonego pojęcia ? Żenada.
REKLAMA

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/04 15:18 #4

• Lukasz Michalkiewicz
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
to moze wytlumacz??????????

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/07 09:14 #5

• capuś
  • capuś Avatar
  • Gość
Popiel zabiera pieniadze dzieciom i pracownikom aby nastepnie marnotrawić je w Błekitnych. Ten pożal się boże klub powinni już dawno zaorać i posiać ładne kwiatki. Miasto miało by więcej pożytku.

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/07 16:20 #6

• Lukasz Michalkiewicz
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
capuś czy cap a moze kacap?????

zliwkiuj lepiej swoj ubogi intelektualnie mozdzek. pieniedzy wlasnie powinno byc wiecej aby mozna bylo myslec o graniu dzieciakow w szerszym zakresie. sport to nie tylko zabawa po szkole. to tez mozliwosc ksztaltowania czlowieka i wplywania na jego wychowanie. musza w budzecie miasta byc pieniadze na trenerow, na ich ewentualne szkolenia i kursy. trener to nie tylko facet ktory przyjdzie da pilke i na tym sie konczy jego rola. musi byc psyhologiem i wychowawca. czy lepiej wydac pieniadze na takie aspekty i miec pewnosc, ze dzieciaki grajace w pilke nie beda popadac w marazm gdzies pod blokiem albo co gorsza popadac w nalogii? mysle ze koszty leczenia sa duzo drozsze niz moj propozycja.

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/07 16:25 #7

• Lukasz Michalkiewicz
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
wzorem takiego trenera wychowawcy byli i sa dla mnie nadal Pan Jóżwiak i Pan Fijarczyk. poswiecali swoj czas prowadzac z nami zajecia na sali, uczyli sportowej postawy.....

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/07 16:48 #8

• capuś
  • capuś Avatar
  • Gość

Lukasz Michalkiewicz napisał: wzorem takiego trenera wychowawcy byli i sa dla mnie nadal Pan Jóżwiak i Pan Fijarczyk. poswiecali swoj czas prowadzac z nami zajecia na sali, uczyli sportowej postawy.....

Szczególnie Fijarczyk nauczył mnie sportowej postawy rozbijając się na lotnisku z panienkami.............. żenada. Pan Jóżwiak jak najbardziej godny przypomnienia.

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/07 17:52 #9

• :)
  • :) Avatar
  • Gość
To był news! Niezły kontrast do "Czaru Par"...

Odp: profesjonalizm bramkarzy - ZENADA!!!!!!!!!! 2011/05/07 22:37 #10

• BYLY
  • BYLY Avatar
  • Gość
kolejny mecz w dupe!!! kiedy to sie skonczy!!!? PANIE BOHDANOWICZ CZY PAN MOZE PATRZEC JAK KLUB TRAFIA SZLAK!!!!Ma pan uk

RADZICKI ODEJDZ!!!!WSTYDU ZAOSZCZEDZ!!!! NAJLEPIEJ WYJEDZ!!!!!!!! ZABIERZ ZE SOBA TRENERA!!!!! Mamy dosc twoich eksperymentow,,,,,,,,,,,JAK BURMISTRZ MOZE TO TOLEROWAC. to zmarnowane pieniadze..Potrzebny trener i zarzad!!!! Pilkarze doswidczeni WRACAJCIE!!!