Odwołanie nowego burmistrza - Strona 5 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/27 21:19 #41

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
Dajmy już spokój mazgajom.Gdzie mają się wysmarkać jak nie tutaj?
Niech sobie jeszcze pomarudzą.Kiedyś wreszcie do nich dotrze że skończyły się dobre czasy.

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/27 21:30 #42

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

Gość napisał: Kiedyś wreszcie do nich dotrze że skończyły się dobre czasy.

Wszyscy zaczynają to dostrzegać. Nauczyciele cofną miasto do epoki kamienia łupanego. Gdzie obiecane inwestycje, inwestorzy, nowe miejsca pracy, nowe drogi i chodniki? Jesteśmy świadkami agonii naszego miasta. 3 x TAK dla referendum !!!

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/27 21:50 #43

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
Nie sztuką jest poprawianie kondycji finansowej gminy tylko przez cięcia jak robi to miłościwie nam panujący król maciuś I. A co zrobił aby zwiększyć dochody gminy? NIC. A co zrobi by zwiększyć dochody gminy? NIC. Co Ornecie z takich rządów? NIC DOBREGO.
REKLAMA

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/27 22:10 #44

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
Nie rozumiem po co ............te wywody o Panu Kogucie...........jak ktoś nie wie to ten Pan jest nauczycielem z Mingain...a to chyba .........wszystko ...........wyjaśnia w jakimś zakresie...........

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/27 22:17 #45

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

Gość napisał: A co zrobił aby zwiększyć dochody gminy? NIC. A co zrobi by zwiększyć dochody gminy? NIC. Co Ornecie z takich rządów? NIC DOBREGO.

Gość napisał: Gdzie obiecane inwestycje, inwestorzy, nowe miejsca pracy, nowe drogi i chodniki? Jesteśmy świadkami agonii naszego miasta.

Te wypowiedzi dotyczą poprzedniego burmistrza?Skoro tak to święta prawda.Przez cztery lata miejsc pracy przybyło TYLKO w ratuszu.Za to przybyły dwa skwery i dwa niewydarzone ronda. I to wszystko.Swięta prawda, święta...

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/27 22:28 #46

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

Gość napisał: Te wypowiedzi dotyczą poprzedniego burmistrza?Skoro tak to święta prawda.Przez cztery lata miejsc pracy przybyło TYLKO w ratuszu.Za to przybyły dwa skwery i dwa niewydarzone ronda. I to wszystko.Swięta prawda, święta...

Pan Popiel jest w doskonałym położeniu. Jego zaplecze propagandowe wszystkie głupie posunięcia nowego "mera" Ornety tłumaczy poprzednikami :lol: Żenada. Bycie Burmistrzem to nie lekcja w ZSZ.

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/03/15 14:48 #47

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

obiektywny napisał:

Gość napisał: Te wypowiedzi dotyczą poprzedniego burmistrza?Skoro tak to święta prawda.Przez cztery lata miejsc pracy przybyło TYLKO w ratuszu.Za to przybyły dwa skwery i dwa niewydarzone ronda. I to wszystko.Swięta prawda, święta...

Pan Popiel jest w doskonałym położeniu. Jego zaplecze propagandowe wszystkie głupie posunięcia nowego "mera" Ornety tłumaczy poprzednikami :lol: Żenada. Bycie Burmistrzem to nie lekcja w ZSZ.

Jeszcze go nie odwołali ? Na co czekacie ? Nie ma czasu do stracenia !!!

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/03/15 19:14 #48

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

za odwołaniem napisał:

obiektywny napisał:

jestem za

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/03/16 06:46 #49

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

jestem za

ale kim jestes..bo ze "za" jest jakis anonimowy wielki bohater z puszka piwa w reku wylewajacy swe zale na forum internetowym raczej nikogo
nie interesuje......odwagi...ujawnij sie...nikt jajkiem nie rzuci zza monitora

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/03/16 19:15 #50

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

LUKASZ_MICHALKIEWICZ napisał:

jestem za

ale kim jestes..bo ze "za" jest jakis anonimowy wielki bohater z puszka piwa w reku wylewajacy swe zale na forum internetowym raczej nikogo
nie interesuje......odwagi...ujawnij sie...nikt jajkiem nie rzuci zza monitora
odpowiadam pełnym zdaniem ;jestem za odwołaniem nowego burmistrza mr.Popiela jego rządy to paranoja jestem również osobą publiczna,nie jestem drobnym pijaczkiem spod filarów jestem poważną kobietą i codziennie się nasłucham ile krzywdy ludziom wyrządził przez tak krotki okres panowania,najlepiej wszystko pozamykać,poucinać,pozwalniać zawsze to mniej roboty,a i jeszcze jedno....Drogi Panie Burmistrzu więcej szacunku dla ludzi ze wsi kultura tego wymaga,są tacy sami jak pan...