Odwołanie nowego burmistrza - Strona 3 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/15 22:05 #21

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
kto zbiera podpisy w sprawie referendum o odwołanie burmistrza ? powstał komitet społeczny ? całym blokiem się podpiszemy

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/15 22:18 #22

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
A kto dostal prace?? Ja tylko sekretarke nowa widzialem!!

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/15 22:21 #23

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

ornecianie napisał: kto zbiera podpisy w sprawie referendum o odwołanie burmistrza ? powstał komitet społeczny ? całym blokiem się podpiszemy

Od pewnego czasu obserwuję heroiczne zmagania kilku nieudaczników, którzy za wszelką cenę pragną , aby wszelkie działania "nowej władzy" spełzły na niczym. Dobry byłby jakiś kataklizm - pod warunkiem, że winna jest nowa władza. Jestem bezstronnym obserwatorem tego "co się dzieje w naszej Gminie", ale nawet najtwardsza opozycja jest tylko wtedy ceniona jeżeli jest konstruktywna. Tymczasem wszystko co nowego się dzieje jest na z miejsca na NIE.
REKLAMA

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/16 09:31 #24

• zosia
  • zosia Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert od polityki
  • Otrzymane podziękowania: 0

ornecianie napisał: kto zbiera podpisy w sprawie referendum o odwołanie burmistrza ? powstał komitet społeczny ? całym blokiem się podpiszemy

Podpisów potrzeba tylko 10 % uprawnionych do głosowania i 30 % frekwencję w referendum. Tyle teoria.

www.codziennikprawny.pl/uploaded ... ne/171.pdf

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/16 10:08 #25

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
skuteczne odwołanie pana popiela to kwestia czasu w granicach 2 -3 miesiące pan kogut może posprzata bałagan

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/16 13:04 #26

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
chopie trzeba ratować maisto poki czas za rok bedzie za pozno nie widzi co sie wyprawia

Nie wiem jaki to język, ale na pewno niepotrzebny głos w dyskusji wywołanej przez chorych z nienawiści furiatów

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/16 14:09 #27

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
sam się nie odwoła nie ma rady zostaje referendum

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/16 15:34 #28

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

Gość napisał: skuteczne odwołanie pana popiela to kwestia czasu w granicach 2 -3 miesiące pan kogut może posprzata bałagan

A po sobie posprzątał? Może nawet zadłużenie zmniejszył? Czy tez raczej odwrotnie?

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/16 19:13 #29

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
Jak pisze się słowo "blew" "Buachachacha" czy koleZanka kończyła szkołę w Bażynach?

ewa napisał: Może to tylko blew ale ponoć istnieje grupa niezadowolonych mieszkańców zamierzająca doprowadzić do odwołania Pana Popiela. Jednym z promotorów całej akcji jest podobno znany ornecki przedsiębiorca budowlany.

Re: Odwołanie nowego burmistrza 2011/02/17 11:42 #30

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
Oni najbardziej obawiają się komisji rewizyjnej Rady Miejskiej