mniejszości etniczne w Ornecie - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
  • Strona:
  • 1
  • 2
  • 3

TEMAT:

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/03/31 13:15 #11

• Roman
  • Roman Avatar Autor
  • Gość
Ja też rasistą nie jestem ale mi się to po prostu nie podoba. Jak chcą zobaczyć jak u nas się mieszka to nie ma sprawy... sam oprowadzę, a za rok pojadę z rewizytą. Wolałbym jednak żeby muzłmanie nie osiedlali się w "moim" mieście.

Proszę Zaloguj , aby dołączyć do konwersacji.

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/03/31 15:52 #12

• do Romana
  • do Romana Avatar Autor
  • Gość
No to jesteś ksenofobem. Na szczęście nie rasistą.
Popukajcie się w czoła. Jeśli to spokojni, porządni ludzie to o co ten hałas. Wyluzujcie.

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/03/31 15:54 #13

• A
  • A Avatar Autor
  • Gość
to nie Turasy
to są Pakistany

REKLAMA

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/03/31 21:09 #14

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość
Polityka rozwoju gminy przynosi wymierne efekty. Chińczyki otwierają sklepy. Pakistańczycy szukają orneckich dziewczyn. Kraina sexu i biznesu :cheer:

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/04/01 13:48 #15

• hugo
  • hugo Avatar Autor
  • Gość

wyborca napisał: Polityka rozwoju gminy przynosi wymierne efekty. Chińczyki otwierają sklepy. Pakistańczycy szukają orneckich dziewczyn. Kraina sexu i biznesu :cheer:

MÓZG WAM SIĘ ZLASOWAŁ, CO LUDZI OBCHODZĄ K.... TURASY!!!! CZY NIC WIĘCEJ WAS NIE INTERESUJE !!!!

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/04/01 14:06 #16

• Alicja
  • Alicja Avatar Autor
  • Gość

hugo napisał:

wyborca napisał: Polityka rozwoju gminy przynosi wymierne efekty. Chińczyki otwierają sklepy. Pakistańczycy szukają orneckich dziewczyn. Kraina sexu i biznesu :cheer:

MÓZG WAM SIĘ ZLASOWAŁ, CO LUDZI OBCHODZĄ K.... TURASY!!!! CZY NIC WIĘCEJ WAS NIE INTERESUJE !!!!
oj Hugo, Hugo, właśnie nas "coś" interesuje, martwi i niepokoi, między innymi obecność nowych w Ornecie, niekoniecznie porządanych, stąd pytania o cel ich wizyty, masz inne zainteresowania zmień portal na pudelka

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/04/01 14:16 #17

• hugo
  • hugo Avatar Autor
  • Gość

Alicja napisał:

hugo napisał:

oj Hugo, Hugo, właśnie nas "coś" interesuje, martwi i niepokoi, między innymi obecność nowych w Ornecie, niekoniecznie porządanych, stąd pytania o cel ich wizyty, masz inne zainteresowania zmień portal na pudelka
Alicja widziałem ostatnio stado baranów krążących po naszych ulicach , może wiesz czyje to barany?

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/04/01 14:30 #18

• darçon
  • darçon Avatar Autor
  • Gość
Nooo... Zakładając wątek czekałem tylko jak posypią się trudne słowa typu ksenofobia, nietolerancja, rasizm itd, dobrze że w przebłysku swojego geniuszu nie dorzuciliście jeszcze antysemityzm! Musicie być strasznie dumni z siebie - prawda??? Niestety tylko debile i to krótkowzroczni typu wypisującego tu "hugo" nie widzą problemu a problem jest! Patrząc jak w sejmie i w szkołach znikają krzyże a w jakim tempie budowane są meczety w Polsce wolę żeby rano budził mnie kogut a nie muzzein z minaretu - to po pierwsze! Po drugie daję każdemu klocka kto zrobi zdjęcie pracującemu u nas ciapatemu (niech to będzie Gunnebo, Staldrut czy cokolwiek). Swojego czasu mieszkał u nas Luis Morel - ale on chociaż mówił po Polsku (no i podobno był niezły harpagan) a oni....

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/04/01 14:32 #19

• Alicja
  • Alicja Avatar Autor
  • Gość

hugo napisał:

Alicja napisał:

hugo napisał:

Alicja widziałem ostatnio stado baranów krążących po naszych ulicach , może wiesz czyje to barany?

nie, nie wiem czyje to barany. Twoja odpowiedź i związek z tym, o czym piszę każe mi się domyślać, że to Twoje towarzystwo do rozmowy, poziom dyskusji by się wyrównał

Odp: mniejszości etniczne w Ornecie 2012/04/01 14:34 #20

• warm
  • warm Avatar Autor
  • Gość

Ja wiem!!! To ty i ekipa na mieście!!!

• Strona:
  • 1
  • 2
  • 3