budowa placu zabaw - Strona 5 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/07 21:58 #41

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
zajmuje mi to ok minuty dziennie. A przy kompie i tak siedzę codziennie więc nie muszę specjanie odpalać aby zaglosować .

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/07 22:02 #42

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
acha zapomniałem dodać że zajmuje mi to mniej czasu niż tobie wylewanie żółci na forum.

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/07 22:25 #43

• Krzysztof U
  • Krzysztof U Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 16
Z jednym się zgadzam zdecydowanie. Mamy administrację od tego aby budowała naszym dzieciom place zabaw.
Z drugiej strony nic nam się nie stanie jak wspólnie przyczynimy się do budowy jednego placu od nivea w Ornecie. Plac zostanie, kremu nivea nie musimy kupować.

Zagłosuj !!!
REKLAMA

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/08 09:00 #44

• GŁOSUJCIE, BO WYPADLIŚMY :(
  • GŁOSUJCIE, BO WYPADLIŚMY :( Avatar Autor
  • Gość
jak na razie nie kwalifikujemy się - pozostało placów zabaw dla 46 gmin, a my spaaadamy. gdybyśmy się do tego od dziś sumiennie przyłożyli to damy radę. nic nie kosztuje, a fajna inicjatywa. GŁOSUJMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/08 11:00 #45

• Głosujący
  • Głosujący Avatar Autor
  • Gość
Ludzie mają gdzieś głosowanie najbardziej aktywnym miejscem w którym się głosuje jest UM w Ornecie każdego dnia oddają średnio 500 głosów. Szkoły powinny nakłonić uczniów do głosowania stworzono przeciez nowoczesne sale informatyczne a niemal każdy posiada telefon komórkowy. Tam należy szukac wsparcia nadzieja w młodych ludziach.

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/08 11:29 #46

• zdziwiony
  • zdziwiony Avatar Autor
  • Gość

Głosujący napisał: najbardziej aktywnym miejscem w którym się głosuje jest UM w Ornecie każdego dnia oddają średnio 500 głosów.

To po to urzędnikom płacimy aby siedzieli całymi dniami i głosowali z służbowego sprzętu zamiast pracować? co na to Burmistrz?

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/08 13:01 #47

• do zdziwionego
  • do zdziwionego Avatar Autor
  • Gość
robi to stażysta, zajmuje mu to godzinę dziennie, zebrał od wszystkich loginy i dla wspólnego dobra głosuje. jak nie będzie tego placu zabaw w Ornecie, to napiszecie co zrobił w temu celu burmistrz, który miał dostęp do komputerów? zamiast wylewać żale na forum i węszyć we wszystkim afery, zróbcie przez ten czas coś dobrego i np. oddajcie głosy na plac zabaw dla Ornety :)

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/08 13:30 #48

• urzędnik
  • urzędnik Avatar Autor
  • Gość

zdziwiony napisał:

Głosujący napisał: najbardziej aktywnym miejscem w którym się głosuje jest UM w Ornecie każdego dnia oddają średnio 500 głosów.

To po to urzędnikom płacimy aby siedzieli całymi dniami i głosowali z służbowego sprzętu zamiast pracować? co na to Burmistrz?

Wyluzuj, nikt mi nie zabroni głosować. Mam małe dziecko więc mi zależy na przyzwoitym placu zabaw.

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/08 14:55 #49

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
W godzinach pracy mają czas całym godzinami siedzieć na NK, forum i jeszcze głosować. Nie dziwne że w Ornecie zastój jak nie ma komu pracować. Do roboty wio.......

Odp: budowa placu zabaw 2011/09/09 09:33 #50

• regulamin nivea
  • regulamin nivea Avatar Autor
  • Gość
Szanowni Państwo,
Serdecznie dziękujemy za okazane zainteresowanie, zaangażowanie w akcję oraz za oddane przez Państwa głosy w konkursie "100 placów zabaw na 100 lat NIVEA".

Do najważniejszych wartości NIVEA należą szczerość i uczciwość, dlatego ważne jest dla nas, aby konkurs przebiegał zgodnie z regulaminem i zasadą "fair play".

Każdy z Uczestników Głosowania może posługiwać się tylko jednym adresem e-mail. Niedopuszczalne jest posługiwanie się przez Uczestnika Głosowania kilkoma adresami e-mail. Aliasy traktowane będą jako ten sam (jeden) adres e-mail. Uczestnik Głosowania nie może korzystać w celu Głosowania z adresów e-mail należących do innych osób, w tym innych Uczestników Głosowania. Niedopuszczalne jest posługiwanie się przez Uczestników Głosowania jakimikolwiek programami lub technologiami komputerowymi/internetowymi, które mogłyby wpływać na wyniki Głosowania. Uczestnicy Głosowania nie mogą między sobą lub z osobami trzecimi tworzyć i stosować systemów głosowania, systemów udziału w Głosowaniu lub podejmować innych czynności mogących prowadzić do naruszenia zasad Głosowania lub wpływania na wyniki Głosowania.