budowa placu zabaw - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: budowa placu zabaw 2011/06/30 19:06 #11

• ???
  • ??? Avatar Autor
  • Gość
żenada ten cały konkurs

Odp: budowa placu zabaw 2011/07/01 06:15 #12

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Nie prosze Pana albo prosze Pani , takich malkontentów i narzekajacych Orneta naturalnie powinna sie pozbyc,zamiast sie cieszyc ze głosujemy ze
walczymy to sie krytykuje

Odp: budowa placu zabaw 2011/07/02 13:58 #13

• Jakub
  • Jakub Avatar Autor
  • Gość
stawianie do konkursu miast z różną ilością mieszkańców też jest niesprawiedliwe ?! Ilość mieszkańców decydowałaby o miejscu.

.......bo życie to nie "gra obowiązków"..........
.......życie to, "szczególna zabawa"......
.......ma twarde i okrutne zasady....
.......a wygrywa ten kto więcej "radości" znajdzie ......
@
REKLAMA

Odp: budowa placu zabaw 2011/07/02 17:33 #14

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Glosujmy codziennie , mama coicia wujek itd ... jest coraz lepiej , musimy nadrabiac zeby przed koncem nie wypasc z setki

Odp: budowa placu zabaw 2011/07/05 05:55 #15

• ORNECKI
  • ORNECKI Avatar Autor
  • Gość
Mamy obecnie 60 miejsce w rankingu jest naprawdę dobrze a może być jeszcze lepiej Orneciaki do boju głosujmy i nie poddawajmy się. Nie zważajmy na na tych wszystkich sceptyków bo co by się nie próbowało zrobić zawsze się znajdzie ktoś komu to nie będzie odpowiadało.

Odp: budowa placu zabaw 2011/07/08 18:53 #16

• a
  • a Avatar Autor
  • Gość
ale zgłoszenie i cała akcja poszła z UM :) A NAJWAŻNIEJSZE, ŻEBYŚMY MIELI TEN PLAC!!!

Odp: budowa placu zabaw 2011/07/17 09:41 #17

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
moderator usunął mój komentarz - uwaga cenzura !!!!

Odp: budowa placu zabaw 2011/07/23 06:48 #18

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
niewazne kjak i co , ale ja wiem jedynie ze Urzad , osoby prywatne wzieły sprawy w swoje rece a MDK poza instruktorem nie zrobił nic zeby przyblizyc nam plac zabaw , jakby ich to nie dotyczyło a przeciez powiinno

Odp: budowa placu zabaw 2011/07/23 14:46 #19

• Koniecznie glosowac!!!
  • Koniecznie glosowac!!! Avatar Autor
  • Gość
zaczelismy spadac, jak tak dalej bedzie, to nic nie bedzie- figa z makiem, a wiec codziennie glosowac!!!!!

Odp: budowa placu zabaw 2011/07/29 06:05 #20

• Głosujący
  • Głosujący Avatar Autor
  • Gość
MDK to sie nadaje. Podpalić i czekać az spłonie. Nie robia nic żeby co kolwiek powstało. Najlepiej napchac własne "Gęby" nikt i nic się więcej nie liczy. Taka jest prawda. Należało by zwolnić kadre kierowniczą i zatrudnić porządnych ludzi zajmujących się promocja kultury orneckiej a nie jak to teraz wygląda. Imprezy od 20 do 22 żenada aż wstyd taki coś w ogóle organizowac.