Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 38 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 19:01 #371

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość

kotka napisał: Jak patrzę na te zdjęcia, to mi niedobrze. Niedobrze mi od nadmiaru. Poczytać nie mogę tylko cały czas patrzę na tego jednego. Panie Bogdanie Wiszowaty Pan nie jest świętym obrazkiem żeby się wpatrywać w pana na okrągło. Nic treściwego pan nie wnosi tylko zmusza innych do oglądania siebie.

Pora przyzwyczajać się powoli. Przed nami jeszcze co najmniej 4 lata ogladania oblicza nowego burmistrza.

Z drugiej strony - co jest treściwego - w deklaracjach glosuje na najlepsza kandydatkę panią Marzenę O.? - to jest cała treść?

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 19:07 #372

• ali
  • ali Avatar Autor
  • Gość

wyborca napisał:

kotka napisał: Jak patrzę na te zdjęcia, to mi niedobrze. Niedobrze mi od nadmiaru. Poczytać nie mogę tylko cały czas patrzę na tego jednego. Panie Bogdanie Wiszowaty Pan nie jest świętym obrazkiem żeby się wpatrywać w pana na okrągło. Nic treściwego pan nie wnosi tylko zmusza innych do oglądania siebie.

Pora przyzwyczajać się powoli. Przed nami jeszcze co najmniej 4 lata ogladania oblicza nowego burmistrza.

Z drugiej strony - co jest treściwego - w deklaracjach glosuje na najlepsza kandydatkę panią Marzenę O.? - to jest cała treść?
Co jest treściwego w deklaracjach Pana Wiszowatego- Jego zdjęcie to jest cała treść??

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 19:51 #373

• OLA
  • OLA Avatar Autor
  • Gość

Anonim napisał: Pani Ołtuszewska rzeczywiście jest najlepszą kandydatką spośród wszystkich innych. Tak uważamy z całą rodziną z Ornety i Henrykowa. Pani Marzeno O. ma pani nasze głosy. :kiss:

czyżby rodzina Pana Leonarda??? a jestem obiektywna bo kto by nie został to a i tak będę tylko szarym człowiekiem, a Pani Marzena przed kampanią wywarła na mnie nie miłe wrażenie, .. gburowata Pani co to nie ona. Szans brak!!!J Co ona w swoich gazetkach pokazuje??? Żal!!! Takie same poruszenie było przed referendum i co wyszło? a no tak Popiel zastraszył ha ha... okłamujecie sami siebie!!!
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 20:07 #374

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Gdzie wam do naszego burmistrza nieudacznicy? Już przebieracie nóżkami do korytka :) Niedoczekanie wasze

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 20:09 #375

• Pigwa
  • Pigwa Avatar Autor
  • Gość
Ola! Nie wiem czy rzeczywiście widziałaś kogoś gburowatego (czytaj odbicie własne w lustrze) czy najzwyczajniej w świecie kłamiesz.

Otoczenie pewnego pana x wymyśla co raz to głupsze hasła z myślą że mieszkańcy będą go traktować jako zbawcę. I stąd te wpisy pod mało sprytnymi kryptonimami. Ale niestety Wasza porażka zbliża się wielkimi krokami. Już puka do waszych drzwi.

OŁTUSZEWSKA BĘDZIE BURMISTRZEM ORNETY. AMEN

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 20:13 #376

• pigwa
  • pigwa Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Gdzie wam do naszego burmistrza nieudacznicy? Już przebieracie nóżkami do korytka :) Niedoczekanie wasze

Sam jesteś nieudacznikiem!!!!! On ma jedną szarą komórkę a ty masz drugą. Dwie komórki pozwalają wam nie robić pod siebie. I tyle w tym temacie.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 20:16 #377

• jolka
  • jolka Avatar Autor
  • Gość

Radzę się napatrzeć na to retuszowane zdjęcie, bo po 16-listopada nie będzie już takiej okazji.Radziłabym Panu Bogdanowi zmienić napis: TWÓJ BURMISTRZ bo ten napis mnie obraża jako mieszkankę Ornety. Pan nie jest z mojej bajki.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 20:20 #378

• OLA
  • OLA Avatar Autor
  • Gość
Pigwa , Pigwa ... niestety miałam przyjemność rozmawiać z Panią Marzeną ja nie kandyduję i nie muszę kłamać. jak wspomniałam kto by nie został to dla mnie nic nie zmieni ... P. Popiel więcej pomaga niż Pani Ołtuszewska z punktu widzenia prostego człowieka . PANI OŁTUSZEWSKA WYGRA TAK SAMO JAK UDAŁO WAM SIĘ ODWOŁAĆ POPIELA! TEŻ BYLIŚCIE PEWNI

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 20:24 #379

• Pigwa
  • Pigwa Avatar Autor
  • Gość
Ola, liżesz burmistrzowi tyłek aż po same gardło. To widać i czuć. Ciekawe co on takiego zrobił dla ciebie z punktu widzenia prostego człowieka. Pochwal się proszę :)

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/25 20:35 #380

• Benek
  • Benek Avatar Autor
  • Gość

OLA napisał: Pigwa , Pigwa ... niestety miałam przyjemność rozmawiać z Panią Marzeną ja nie kandyduję i nie muszę kłamać. jak wspomniałam kto by nie został to dla mnie nic nie zmieni ... P. Popiel więcej pomaga niż Pani Ołtuszewska z punktu widzenia prostego człowieka . PANI OŁTUSZEWSKA WYGRA TAK SAMO JAK UDAŁO WAM SIĘ ODWOŁAĆ POPIELA! TEŻ BYLIŚCIE PEWNI

Ola pisze do Pigwy i używa sformułowania Wam. Ja już wiem kto się kryje za OLĄ. Wstydu oszczędźcie panowie.