Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 32 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/09 23:04 #311

• oburzony ornecianin
  • oburzony ornecianin Avatar Autor
  • Gość

Mazurska Baba napisał: Podpisuje się pod kandydaturą Pani Marzeny Ołtuszewskiej obiema rękami. Najwyższa pora aby kobiety, wzorem Ewy Kopacz, wzięły władzę w swoje ręce.

Pani Marzena Ołtuszewska jest moim numerem 1.

Przestańcie żartować z poważnych wyborów! Tu chodzi o los naszego miasta i jego mieszkańców! Nie można tak ważnej misji powierzyć niedoświadczonej kobiecie której sfrustrowany mąż pragnie zemsty na Burmistrzu Popielu. Nawet jeśli to prawda co pisze o tej Pani na jej plakacie to nikt chyba nie wierzy że pan ołtuszewski popuści komukolwiek przecież to stara szkoła k....Wyborco oddając głos na Panią Ołtuszewską pogrążasz Ornetę w dotychczasowym marazmie. Tylko Bogdan Wiszowaty gwarantuje jakieś zmiany.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/10 08:16 #312

• Osioł
  • Osioł Avatar Autor
  • Gość

oburzony ornecianin napisał:

Mazurska Baba napisał: Podpisuje się pod kandydaturą Pani Marzeny Ołtuszewskiej obiema rękami. Najwyższa pora aby kobiety, wzorem Ewy Kopacz, wzięły władzę w swoje ręce.

Pani Marzena Ołtuszewska jest moim numerem 1.

Przestańcie żartować z poważnych wyborów! Tu chodzi o los naszego miasta i jego mieszkańców! Nie można tak ważnej misji powierzyć niedoświadczonej kobiecie której sfrustrowany mąż pragnie zemsty na Burmistrzu Popielu. Nawet jeśli to prawda co pisze o tej Pani na jej plakacie to nikt chyba nie wierzy że pan ołtuszewski popuści komukolwiek przecież to stara szkoła k....Wyborco oddając głos na Panią Ołtuszewską pogrążasz Ornetę w dotychczasowym marazmie. Tylko Bogdan Wiszowaty gwarantuje jakieś zmiany.

Wybierz mnie, wybierz mnie :)

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/10 15:06 #313

• Józek
  • Józek Avatar Autor
  • Gość

GRZESIU PRZESTAŃ PISAĆ BZDURY. WSTAW SOBIE ZĘBY TO WTEDY DOBRZE BĘDZIESZ GRYZŁ. BOGUŚ TEŻ CIEBIE NIE CHCE, CHOĆ PRÓBUJESZ SIĘ PRZYKLEIĆ. W TEJ KAMPANII PO RAZ PIERWSZY NIE ZAROBISZ :P :P :P
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/10 15:39 #314

• Antek
  • Antek Avatar Autor
  • Gość
GRZESIU PRZESTAŃ PISAĆ BZDURY. WSTAW SOBIE ZĘBY TO WTEDY DOBRZE BĘDZIESZ GRYZŁ. BOGUŚ TEŻ CIEBIE NIE CHCE, CHOĆ PRÓBUJESZ SIĘ PRZYKLEIĆ. W TEJ KAMPANII PO RAZ PIERWSZY NIE ZAROBISZ :P :P :P

Gdy wylecą zęby to się robi dupa z gęby :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/10 16:31 #315

• Gal
  • Gal Avatar Autor
  • Gość
Dziękujemy

Załącznik Beznazwy.jpg nie został znaleziony

Załączniki:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/10 20:36 #316

• Zwolennik Pani Marzeny
  • Zwolennik Pani Marzeny Avatar Autor
  • Gość
Pani Marzeno niech Pani przedstawi swoich wybrańców do rady miasta , ciekaw jestem co to za ludzie.Chyba to nie jest tajemnicą. Pozdrawiam Panią i życzę sukcesu .

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/10 21:03 #317

• Do oburzonego ornecianina
  • Do oburzonego ornecianina Avatar Autor
  • Gość
Zmień swojego dealera bo cie za mocno sponiewierało. To zapewne ci szkodzi na głowę, skoro wypisujesz takie bzdury. Wiszowaty nie ma żadnego doświadczenia w kierowaniu ludźmi. Do tej pory był tylko pod dyktando innych pisowców np.: Cymański, Czarnecki. Jego główne osiągnięcie zawodowe to była gazetka katolicka. Żal mi ciebie, że takiego człowieka widzisz na stołku burmistrza.

Odnosząc się natomiast do burmistrza obecnego to tragedia. Nic nie zrobił dla zwykłego Kowalskiego. Obiecanki, cacanki a głupiemu radość. Słyszałem, że źle się dzieje w tym urzędzie. Jakieś zastraszanie czy mobing.

Pani Ołtuszewska ma duże doświadczenie w kierowaniu ludźmi. Od wielu lat pracuje na wysokim stanowisku w Olsztynie, dodatkowo udziela się dla seniorów. Czy uważasz, że nie mogła tego osiągnąć dzięki ciężkiej pracy własnej?

Dlatego ja też uważam że Pani Marzena Ołtuszewska jest najlepszym kandydatem na burmistrza Ornety.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/11 08:11 #318

• radca
  • radca Avatar Autor
  • Gość
Dobrze, że zgłoszono kandydaturę drugiej kobiety na Burmistrza Ornety co spowoduje utratę głosów Pani M.O.
Co do doświadczenia zawodowego tej Pani to chyba nikt w Ornecie nie jest tak naiwny i wie, że praca się skończy z chwilą utraty wpływów PO.
Co do Wiszowatego to doświadczeniem zawodowym "bije" nie tylko tę kandydatkę, ale i pozostałych kandydatów.
Był wiceprezesem SKOK, Komendantem Wojewódzkim, zastępcą burmistrza Ornety, pełnomocnikiem wojewody d/s prywatyzacji bezpośredniej... itp.
Praca w samorządzie to nie etacik w ZUS.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/11 10:51 #319

• Zenek
  • Zenek Avatar Autor
  • Gość
Znowu odezwał się bezzębny Grześ teraz radca, Grzesiu przestań płakać a weź się za porządną robotę. Pani Marzena nigdy nie należała do żadnej partii ma wykształcenie administracyjno- prawne nie tak jak twój Boguś studia podyplomowe i nie jest osobą zakłamaną jak ty. Mam dla ciebie radę, choć raz porządnie się umyj i może świat obejrzysz w innej barwie.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2014/10/11 13:53 #320

• do radcy
  • do radcy Avatar Autor
  • Gość
Szkoda mi ciebie mały, zakompleksiony człowieczku. PIS nigdy już nie dojdzie do władzy. Już raz to przerabialiśmy i więcej nie potrzeba. Jak Wiszowaty kręcił się przy kościele i pisie to i miał stanowiska. Na tym polegał jego samo-rząd. Z tego co wiem stanowiska w ZUS-ie nie otrzymuje się z ramienia partii rządzącej ale w wyniku ciężkiej pracy popartej dobrymi wynikami.

Głosuję na Marzenę Ołtuszewską - najlepszej kandydatki na burmistrza Ornety.