Demokracja ludowa - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: Demokracja ludowa 2012/02/07 11:51 #11

• czytelnik
  • czytelnik Avatar Autor
  • Gość

ewa napisał:

anonim napisał: Przewodniczący RM nie dopuścił od odczytania pisma opozycyjnego radnego Gruby w sprawie koalicyjnej radnej Fijarczyk. Uzar i podległa spółka dyżurnych radnych koalicji rządzącej pokazała mieszkańcom jak działa demokracja ludowa żywcem wyrwana z czasów PRL.

Czego tyczyło się pismo radnego Gruby?
Pani Ewo warto się zwrócić z tym pytaniem do radnego Gruby,i warto by o tym napisać.

Odp: Demokracja ludowa 2012/02/07 12:10 #12

• szwagierka
  • szwagierka Avatar Autor
  • Gość

szwagier napisał: Już wiemy dlaczego na sesji knebluje się usta tym co zadają niewygodne pytania. Dyżurny Uzar szybko wygasza takie zapędy. Lepiej wygłaszać hymny pochwalne na cześć burmistrza.

Zapamiętaj szwagier że burmistrz Ireneusz jest poza i nad wszystkimi , brzydzi się donoszeniem i jest ponad podziałami, CZY TO JEST JASNE?

Odp: Demokracja ludowa 2012/02/07 12:38 #13

• 4
  • 4 Avatar Autor
  • Gość

nie popieram napisał:

widz TV napisał: Urzędowa telewizja ratuszowa nie mogła TEGO pokazać. Przyboczni Popiela przegłosowali cenzurę. Niech żyje komuna :lol: :lol: :lol:

Urzędowa TV nie zauważa problemu likwidacji szkoły nr 4. Zakazane? Materiał o bojkocie obwodnicy zrobili szybciutko.

To ty nie wiesz że telewizja jest w konflikcie z 4 :)
REKLAMA

Odp: Demokracja ludowa 2012/02/07 13:25 #14

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Nikt nie tworzy równie skutecznie podziałów jak obecny BURMISTRZ i PRZEWODNICZĄCY. Zero szacunku dla przeciwników w rządzie.

Odp: Demokracja ludowa 2012/02/09 20:44 #15

• PiS
  • PiS Avatar Autor
  • Gość
Władza to kasa,znajomości,bezkarność i przywileje.Wszyscy dla niej aż się pienią i opluwają wzajemnie.A ciemny lud to kupi.

Odp: Demokracja ludowa 2012/02/10 06:38 #16

• ja
  • ja Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Nikt nie tworzy równie skutecznie podziałów jak obecny BURMISTRZ i PRZEWODNICZĄCY. Zero szacunku dla przeciwników w rządzie.

Bzdury piszesz anonim sama słyszałam jak burmistrz mówił, że brzydzi się donoszeniem na innych i zawsze działa ponad podziałami !!! Super mamy burmistrza i super przewodniczącego kolego.

Odp: Demokracja ludowa 2012/02/10 12:29 #17

• lola
  • lola Avatar Autor
  • Gość

ja napisał:

anonim napisał: Nikt nie tworzy równie skutecznie podziałów jak obecny BURMISTRZ i PRZEWODNICZĄCY. Zero szacunku dla przeciwników w rządzie.

Bzdury piszesz anonim sama słyszałam jak burmistrz mówił, że brzydzi się donoszeniem na innych i zawsze działa ponad podziałami !!! Super mamy burmistrza i super przewodniczącego kolego.
Jaki pan taki kram ... Znane powiedzenie EDWARDA. G. Pomożecie !!!! Tak właśnie dziś jest w naszym samorządzie.