ozdoby przy fontannie - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: ozdoby przy fontannie 2011/12/17 14:35 #11

• OJCIEC
  • OJCIEC Avatar Autor
  • Gość
Dlaczego posty znikają ????

Odp: ozdoby przy fontannie 2012/01/02 23:17 #12

• maryna
  • maryna Avatar Autor
  • Gość
posty znikają, ponieważ ojciec pisze same absurdy i całą winę za swoje nieudacznictwo przypisuje opiece!a jak już tak wszystko wiem i widzę to dodam że moim skromnym zdaniem nie powinno się swoich frustracji wyładowywać na forum(nie uzasadnionych frustracji)
nie tobie jednemu trafiła się baba menda ale jakoś nikt się tak nie pulta.A moż e to tylko zasłona dymna?Może ty sam nie jesteś lepszy?

Odp: ozdoby przy fontannie 2012/01/03 07:39 #13

• Krzysztof U
  • Krzysztof U Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 16

maryna napisał: posty znikają, ponieważ ojciec pisze same absurdy i całą winę za swoje nieudacznictwo przypisuje opiece!a jak już tak wszystko wiem i widzę to dodam że moim skromnym zdaniem nie powinno się swoich frustracji wyładowywać na forum(nie uzasadnionych frustracji)
nie tobie jednemu trafiła się baba menda ale jakoś nikt się tak nie pulta.A moż e to tylko zasłona dymna?Może ty sam nie jesteś lepszy?

Nic nie znika. Usunięty został jedynie post który był tylko cytatem poprzedniego bez żadnej nowej treści.
REKLAMA

Odp: ozdoby przy fontannie 2012/01/03 08:18 #14

• OJCIEC
  • OJCIEC Avatar Autor
  • Gość

maryna napisał: posty znikają, ponieważ ojciec pisze same absurdy i całą winę za swoje nieudacznictwo przypisuje opiece!a jak już tak wszystko wiem i widzę to dodam że moim skromnym zdaniem nie powinno się swoich frustracji wyładowywać na forum(nie uzasadnionych frustracji)

Baba Menda- piszesz o sobie, czy o opiece. Jak jesteś tak zorientowana w sprawie to ujawnij się. Podejrzewam ze jesteś taka sama. Pozdrawiam

Odp: ozdoby przy fontannie 2012/01/03 08:27 #15

• OJCIEC
  • OJCIEC Avatar Autor
  • Gość
DO maryna :P A jeśli ujawnieniem prawdy jest twoim zdaniem ABSURDEM to współczuje Ci maryna. Dzięki takim ja ty popleczników chamstwo ma się dobrze w Ornecie. Pozdrawiam

Odp: ozdoby przy fontannie 2012/01/03 20:25 #16

• maryna
  • maryna Avatar Autor
  • Gość
eenie wystawiaj jęzora bo to zagrwka nieudaczników.Poza tym słowo "poplecznik" użyte w nieodpowiedniej formie.(chciało się błysnąć-ale nie wyszło)coś mi się zdaje chłopie że ty ojcem to na pokaz

Odp: ozdoby przy fontannie 2012/01/03 20:41 #17

• OJCIEC
  • OJCIEC Avatar Autor
  • Gość

maryna napisał: eenie wystawiaj jęzora bo to zagrwka nieudaczników.Poza tym słowo "poplecznik" użyte w nieodpowiedniej formie.(chciało się błysnąć-ale nie wyszło)coś mi się zdaje chłopie że ty ojcem to na pokaz

Szczyt hipokryzji, wystawiając lewe kwity dla przyjaciółki, później mając zal ze się wydało :P

Odp: ozdoby przy fontannie 2012/01/03 21:23 #18

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

OJCIEC napisał:

maryna napisał: eenie wystawiaj jęzora bo to zagrwka nieudaczników.Poza tym słowo "poplecznik" użyte w nieodpowiedniej formie.(chciało się błysnąć-ale nie wyszło)coś mi się zdaje chłopie że ty ojcem to na pokaz

Szczyt hipokryzji, wystawiając lewe kwity dla przyjaciółki, później mając zal ze się wydało :P

lewe kwity to sprawa dla prokuratora na co jeszcze ojciec czekasz

Odp: ozdoby przy fontannie 2012/01/04 07:37 #19

• OJCIEC
  • OJCIEC Avatar Autor
  • Gość
Trzeba o tym pomyśleć ?? Choć zniżając się do poziomu miernoty maryna, straciłbym szacunek do siebie. Ale pomysł trzeba przemyśleć !!!!! Pozdrawiam

Odp: ozdoby przy fontannie 2012/01/04 16:49 #20

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał:

OJCIEC napisał:

lewe kwity to sprawa dla prokuratora na co jeszcze ojciec czekasz

Jakim cudem jeśli to prawda z lewymi kwitami ta kobieta nadal pracuje jako szef MOPS????