TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/03 14:25 #11

• jestem za
  • jestem za Avatar Autor
  • Gość
Ja też głosowałam na Pana Popiela nie żałuję swojej decyzji. To co nowy burmistrz zastał po starszych poprzednikach przypomina stajnie Augiasza. Herakles aby uporać się z problemem puścił wody rzeki do wyczyszczenia ogromnego gnoju. Tak samo powinien zrobić Pan Popiel żeby oczyścić ratusz z wieloletniego brudu i zaniedbania. Trzymam kciuki za Ornetę.

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/03 15:38 #12

• WYBORCA
  • WYBORCA Avatar Autor
  • Gość
PANIE OŁTUSZEWSKI , WRACAJ I NAWRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/03 21:40 #13

• Rozgoryczony
  • Rozgoryczony Avatar Autor
  • Gość

WYBORCA napisał: PANIE OŁTUSZEWSKI , WRACAJ I NAWRACAJ !!!!!!!!!!!!!!!!

Jak było tak było , ale było !!! ANDRZEJ WRACAJ.
REKLAMA

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/03 23:22 #14

• TRUDNO ZROZUMIEĆ
  • TRUDNO ZROZUMIEĆ Avatar Autor
  • Gość
Dla czego PAN PANIE ANDRZEJU pozostawił swój elektorat ? Pan zawsze będzie liderem naszym w każdych kolejnych wyborach. Czy pan już zrezygnował? Ludzie czekają na pański ruch! Jest nas coraz więcej! LUDZIE WRACAJĄ....

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/04 20:02 #15

• Marek
  • Marek Avatar Autor
  • Gość

TRUDNO ZROZUMIEĆ napisał: Dla czego PAN PANIE ANDRZEJU pozostawił swój elektorat ? Pan zawsze będzie liderem naszym w każdych kolejnych wyborach. Czy pan już zrezygnował? Ludzie czekają na pański ruch! Jest nas coraz więcej! LUDZIE WRACAJĄ....

Propo zagospodarowania przestrzennego jednostki wojskowej znam prywtanego inwestora który mógłby być zainteresowany kupnem tych pustych budynków po jednostce proszę państwa 20lat doswiadczenia robiłem tam nowoczesne osiedle energooszczędne Gdańsk-Osowa przez dziesięć lat lokatorzy którzy wykupują se prywatnie mieszkanie otrzymują ciepłą wode i prąd taki inwestor napewno powinien zainteresować pana burmistrza tacy inwestorzy są nam potrzebni doświadczeni z pomysłami mam tutaj strone i projekt tego osiedla www.towarzystwo.pl/index1.php#
to powinno pana zainteresować panie burmistrzu pozdrawiam;)

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/04 20:11 #16

• Marek
  • Marek Avatar Autor
  • Gość
Załączniki:

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/07 14:31 #17

• Mariusz
  • Mariusz Avatar Autor
  • Gość
Prawde panowie piszą u góry;)

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/07 22:57 #18

• mariuszek
  • mariuszek Avatar Autor
  • Gość

Mariusz napisał: Prawde panowie piszą u góry;)

Mariusz jaką prawdę popierasz ? Każda prawda ma kilku ojców.Choć prawda zawsze będzie na górze!

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/10 10:55 #19

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Ooo taki pomysł powinien zainteresować pana Burmistrza Popieram:)

Odp: TO JA NA PANA GŁOSOWAŁEM 2011/09/11 08:44 #20

• wyborca
  • wyborca Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Ooo taki pomysł powinien zainteresować pana Burmistrza Popieram:)

ANONIM gdybyś wiedział ile pomysłów ma burmistrz, to by ci się mózg zlasował .....i jeden lepszy od drugiego.