Pierwsze sukcesy nowego szefa - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/02/17 06:31 #11

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

były radny napisał: Brawo Panie Popiel!!!!
Referendum to niech sobie zrobią w Lidzbarku Warmińskim ........przy termach!!!!!!!!!!

Właśnie :-) ) )) Przy okazji to zamiast marnować energię nad bezsensownymi pomysłami, to może warto zastanowić się nad odwołaniem wice starosty?
Istnieją jakieś stosowne procedury prawne? Jakieś referendum czy ewentualnie zbieranie podpisów?

Powody ?

Brak nowych inwestycji w Ornecie, podnoszone w trakcie kampanii dobre kontakty z marszałkiem jakoś nie przekładają się w widoczny sposób na poprawę sytuacji w Ornecie, no i najważniejsze - ciągły brak odpowiedzi nad powodami głosowania za lokalizacją term w Lidzbarku.
Jednym słowem 4 lata bez efektów no a teraz szykują się następne 4 lata

Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/02/17 21:28 #12

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Chętnie bym założył taki komitet do odwołania vice starosty....ale lepiej by było gdyby w przeprowadzono referendum nad sensem funkcjonowania tego powiatu...Dam przykład miasto Toruń to miasto powiatowe..........resztę sobie sami Państwo dopowiedzcie.

Ps.
Swoją drogą ciekaw jestem jak wygląda samopoczucie tych którzy przyjechali do Ornety przed głosowaniem na Burmistrza Ornety????????????

Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/02/18 07:25 #13

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Popieram napisał: Chętnie bym założył taki komitet do odwołania vice starosty....ale lepiej by było gdyby w przeprowadzono referendum nad sensem funkcjonowania tego powiatu...Dam przykład miasto Toruń to miasto powiatowe..........resztę sobie sami Państwo dopowiedzcie.

Ps.
Swoją drogą ciekaw jestem jak wygląda samopoczucie tych którzy przyjechali do Ornety przed głosowaniem na Burmistrza Ornety????????????

Uprzejmie proszę o przybliżenie o co chodzi z osobami którzy przyjechali do O.p.głosowaniem.
Czy ktoś zauważył,że wszyscy kandydaci na burmistrza kandydowali do powiatu i tam się dostali? :roll: .Ja już dawno nie widzę sensu głosowania,choć to robiłam. :mrgreen:
REKLAMA

Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/02/18 13:19 #14

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Widzę, że tu nie chodzi o te wszystkie punkty, tylko o czystą głupotę i nienawiść. Burmistrz jeszcze ma przed sobą 4 lata kadencji, ledwo po poprzedniku łata ogromne jak na taką gminę zadłużenie, ale banda frustratów i wariatów już go chce odwołać, bo nie spełnił swoich obietnic prze 2 miesiące. ZASTANÓWCIE SIĘ CO WYPISUJECIE

Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/02/19 17:17 #15

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Popieram napisał: Chętnie bym założył taki komitet do odwołania vice starosty....ale lepiej by było gdyby w przeprowadzono referendum nad sensem funkcjonowania tego powiatu...Dam przykład miasto Toruń to miasto powiatowe..........resztę sobie sami Państwo dopowiedzcie.

Ps.

Ale dałeś porównanie, wyprowadż się do Torunia. Wszędzie dobrze gdzie nas nie ma.

Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/02/19 17:23 #16

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: Widzę, że tu nie chodzi o te wszystkie punkty, tylko o czystą głupotę i nienawiść. Burmistrz jeszcze ma przed sobą 4 lata kadencji, ledwo po poprzedniku łata ogromne jak na taką gminę zadłużenie, ale banda frustratów i wariatów już go chce odwołać, bo nie spełnił swoich obietnic prze 2 miesiące. ZASTANÓWCIE SIĘ CO WYPISUJECIE

A ty się zastanów co piszesz bo Ołtuszewski może cię pozwać do sądu za mówienie nieprawdy.Nowy burmistrz rozpoczął swoją kadencję w bardzo złym stylu, nie liczy się z nikim i zniczym.A mistrz rady mu wtóruje i go weszystkim wspiera.Wróżę czarne zakończenie dla tej gminy.

Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/02/19 21:07 #17

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gostek napisał:

Gość napisał: Widzę, że tu nie chodzi o te wszystkie punkty, tylko o czystą głupotę i nienawiść. Burmistrz jeszcze ma przed sobą 4 lata kadencji, ledwo po poprzedniku łata ogromne jak na taką gminę zadłużenie, ale banda frustratów i wariatów już go chce odwołać, bo nie spełnił swoich obietnic prze 2 miesiące. ZASTANÓWCIE SIĘ CO WYPISUJECIE

A ty się zastanów co piszesz bo Ołtuszewski może cię pozwać do sądu za mówienie nieprawdy.Nowy burmistrz rozpoczął swoją kadencję w bardzo złym stylu, nie liczy się z nikim i zniczym.A mistrz rady mu wtóruje i go weszystkim wspiera.Wróżę czarne zakończenie dla tej gminy.

co ty mi tu z ołtuszewskim wyjeżdzasz zrób lepiej porządek na podwórku głupia wiejska babo

Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/02/19 22:28 #18

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

gość napisał: co ty mi tu z ołtuszewskim wyjeżdzasz zrób lepiej porządek na podwórku głupia wiejska babo

Oj chyba masz problem z płcią i ustaleniem kto to pisze. Ale taki jest elektorat nowego burmistrza ma ze wszystkim problem a szczególnie ze swoją osobowością. Ty napewno jesteś stara i brzydka i dużo palisz.

Odp: Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/03/23 21:28 #19

• Gertruda
  • Gertruda Avatar Autor
  • Gość
Jakieś 10 osób. Ale co tam! Ja nadal pracuję...

Odp: Re: Pierwsze sukcesy nowego szefa 2011/03/24 20:00 #20

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Załączniki: