Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/17 16:34 #11

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

Gość napisał:

gburMISTRZ napisał: Burmistrz zaczął realizować swój program wyborczy na początek ostre cięcia i redukcja etatów.

sami go wybraliście :lol: :lol: :lol: na płacz za późno było głosować na pana Koguta

Aha - czyli jak rozumiem dalej wszystko zostałoby po staremu - gdyż my wszyscy to jedna wielka rodzina i nieważne że mierny ale za to wierny.

To jednak dobrze że nie głosowałem na pana Koguta

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/17 17:59 #12

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
dzięki zwolnieniom w oświacie pokazał 7 wspaniałym kto tu rządzi :lol: tak trzymaj BURMISTRZ

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/18 17:01 #13

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

gburMISTRZ napisał: Burmistrz zaczął realizować swój program wyborczy na początek ostre cięcia i redukcja etatów.

no właśnie oile dobrze pamiętam w programie wyborczym była walka z bezrobociem a nic o zwolnieniach, nie zabardzo rozumiem ale czy te zwolnienia nie są przez to że burmistrz Popiel zmienił budżet? bo gdyby został przy budżecie proponowanym przez Ołtuszewskiego to nie byłoby tych zwolnień bo była znaczna rezerwa pieniędzy a teraz na czymś trzeba zaoszczędzić? czy jak to jest? ktoś wie? bo nie wiem czy dobrze rozumuje
REKLAMA

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/18 17:14 #14

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

Gość napisał: no właśnie oile dobrze pamiętam w programie wyborczym była walka z bezrobociem a nic o zwolnieniach, nie zabardzo rozumiem ale czy te zwolnienia nie są przez to że burmistrz Popiel zmienił budżet? bo gdyby został przy budżecie proponowanym przez Ołtuszewskiego to nie byłoby tych zwolnień bo była znaczna rezerwa pieniędzy a teraz na czymś trzeba zaoszczędzić? czy jak to jest? ktoś wie? bo nie wiem czy dobrze rozumuje

nic nie wiem na temat zmiany budżetu zresztą popiel zna się na szkolnictwie sam jest nauczycielem z tego wnoszę że wie co robi

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/18 17:26 #15

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

Gość napisał:

Gość napisał: no właśnie oile dobrze pamiętam w programie wyborczym była walka z bezrobociem a nic o zwolnieniach, nie zabardzo rozumiem ale czy te zwolnienia nie są przez to że burmistrz Popiel zmienił budżet? bo gdyby został przy budżecie proponowanym przez Ołtuszewskiego to nie byłoby tych zwolnień bo była znaczna rezerwa pieniędzy a teraz na czymś trzeba zaoszczędzić? czy jak to jest? ktoś wie? bo nie wiem czy dobrze rozumuje

nic nie wiem na temat zmiany budżetu zresztą popiel zna się na szkolnictwie sam jest nauczycielem z tego wnoszę że wie co robi

jak dlamnie to wszystko jest skomplikowane a chcę zrozumieć o co tu chodzi i jakoś mi nie idzie :roll:

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/18 17:45 #16

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
Pan Popiel zmienia budżet gdyż na obiecywał wyborcom różne rzeczy i teraz chciałby je chociaż częściowo zrealizować na to potrzebne są pieniądze trzeba ciąć wydatki w oświacie ,żeby obietnice zrealizować. Straszy się nauczycieli komisarzem co jest nieprawdą ale czymś trzeba usprawiedliwić swoje pociągnięcia.
Ciekawe czy protestują związki zawodowe???????????????

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/18 20:50 #17

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
Chcemy basen to muszą być cięcia ! Czy to takie dziwne ???

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/18 21:02 #18

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

ornecianin napisał: Chcemy basen to muszą być cięcia ! Czy to takie dziwne ???

i myślisz że będzie przynosił dochody jeżeli mieszkańcy Ornety zaczną tracić pracę?

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/18 21:12 #19

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

ornecianin napisał: Chcemy basen to muszą być cięcia ! Czy to takie dziwne ???

Życzę tobie żebyś został zwolniony z pracy i żeby woda z basenu wypełniła twój żołądek.

Re: Krytyczna sytuacja budżetowa Ornety 2011/01/19 14:13 #20

• Użytkownik nr 112
  • Użytkownik nr 112 Avatar
  • Wylogowany
  • Świeżak
  • Otrzymane podziękowania: 0
Uważam, że Burmistrz Irenuesz Popiel bardzo dobrze rozpoczął swoją pracę od zwolnień ludzi niekompetentnych. Dajmy mu trochę czasu!