NIEKOMPETENCJA - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: Niekompetencja. 2010/11/09 10:48 #11

• zosia
  • zosia Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert od polityki
  • Otrzymane podziękowania: 0
jeśli poświadczyła nieprawde to sprawa dla prokuratora a nie burmistrza

Re: Niekompetencja. 2010/11/09 18:40 #12

• goya
  • goya Avatar
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
  • Otrzymane podziękowania: 2

zosia napisał: jeśli poświadczyła nieprawde to sprawa dla prokuratora a nie burmistrza

Nie, skargę składa się do rady. Nawiasem mowiac to już kolejna skarga, tylko poprzednie nie zostały nawet rozpatrzone- dopiero interwencja Urzędu Marszałkowskiego poskutkowała. Teraz, z uchwałą można udać się do sądu.

Re: Niekompetencja. 2010/11/09 18:49 #13

• zosia
  • zosia Avatar
  • Wylogowany
  • Ekspert od polityki
  • Otrzymane podziękowania: 0

goya napisał: Nie, skargę składa się do rady. Nawiasem mowiac to już kolejna skarga, tylko poprzednie nie zostały nawet rozpatrzone- dopiero interwencja Urzędu Marszałkowskiego poskutkowała. Teraz, z uchwałą można udać się do sądu.

czy ja pisałam o skardze ? proszę czytać z odrobiną zrozumienia
REKLAMA

Re: Niekompetencja. 2010/11/09 18:58 #14

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

zosia napisał:

goya napisał: Nie, skargę składa się do rady. Nawiasem mowiac to już kolejna skarga, tylko poprzednie nie zostały nawet rozpatrzone- dopiero interwencja Urzędu Marszałkowskiego poskutkowała. Teraz, z uchwałą można udać się do sądu.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Re: Niekompetencja. 2010/11/09 20:37 #15

• goya
  • goya Avatar
  • Wylogowany
  • Sekcja historyczna
  • Otrzymane podziękowania: 2

zosia napisał:

Przepraszam bardzo, nie Ty pisałaś o skardze, ale taka odpowiedź już jest, tylko w innym wątku (na ten sam temat) stąd moja pomyłka. Poza tym to nie zmienia faktu, że pierwszą instytucja jaką się zawiadamia jest organ nadzorujący, ponieważ: "Pomoc społeczną organizują organy administracji rządowej (minister właściwy do spraw zabezpieczenia społecznego, wojewodowie) i samorządowej (marszałkowie województw, starostowie na poziomie powiatów oraz wójtowie, burmistrzowie (prezydenci miast) na poziomie gmin." źródło: www.mpips.gov.pl/

Re: Niekompetencja. 2010/11/09 22:19 #16

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

goya napisał: Przepraszam bardzo, nie Ty pisałaś o skardze, ale taka odpowiedź już jest, tylko w innym wątku (na ten sam temat) stąd moja pomyłka. Poza tym to nie zmienia faktu, że pierwszą instytucja jaką się zawiadamia jest organ nadzorujący, ponieważ: "Pomoc społeczną organizują organy administracji rządowej (minister właściwy do spraw zabezpieczenia społecznego, wojewodowie) i samorządowej (marszałkowie województw, starostowie na poziomie powiatów oraz wójtowie, burmistrzowie (prezydenci miast) na poziomie gmin." źródło: www.mpips.gov.pl/

Goya znowu się nie popisłaś .

Re: Niekompetencja. 2010/11/10 10:16 #17

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

1234 napisał: Goya znowu się nie popisłaś .

goya stara się pisać z sensem popierając swoje wypowiedzi odpowiednimi źródłami wpadki każdemu się zdarzają ;)

Re: Niekompetencja. 2010/11/10 10:52 #18

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

popieram popiela napisał:

1234 napisał: Goya znowu się nie popisłaś .

goya stara się pisać z sensem popierając swoje wypowiedzi odpowiednimi źródłami wpadki każdemu się zdarzają ;)

Dla pana każdy pisze z sensem pod warunkiem ze jest od popiela

Re: Niekompetencja. 2010/11/10 16:49 #19

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
Niekompetencja urzędników w Ornecie jest powalająca 80 % panienek z okienek do natychmiastowej wymiany

Re: Niekompetencja. 2010/11/11 07:23 #20

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

petent napisał: Niekompetencja urzędników w Ornecie jest powalająca 80 % panienek z okienek do natychmiastowej wymiany

Napisz bardziej szczegółowo.Określenie w % niekompetentnych to krzywdzące.Chowanie głowy w piasek właśnie sprzyja takim zjawiskom.Wiedza o braku kompetencji wsród mieszkańców /petentów/ zmusi wreszcie do uzupełnienia wiedzy,albo dojdzie sama do wniosku,że się nie nadaje.