RADNY LESZEK. - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

RADNY LESZEK. 2013/05/12 21:01 #11

• Dobre!
  • Dobre! Avatar Autor
  • Gość

decadesycluerw napisał: radny Leszek dostał mieszek......miesza Leszek mieszkiem , a w tym mieszku siedzi żaba i na te słowa kum..kum..kumPLN podpowiada. Leci bocian tak wysoko że zadziera każde oko gdy się jednak gdzieś już zbliża wszyscy przestrzegają że ....ubliża!! kle...kle..kle .....twoja matka w piekle. bocian......bocian....kiszka przynieś Mi braciszka. Plum....Plum...wyskoczyła żaba z mieszkania socjalnego dewelopera rewitalizującego. Gdzie się skryje żaba w miesicie...? na skwerze??? na skwerze leży siekiera i coś jej doskwiera .Siekiera nie tasak nie rąbie, nie łupie chyba dzieci ma głupie. Analfabetyzm jako teoria publicznego wyboru.

" Analfabetyzm jako teoria publicznego wyboru" podziwiam, że na forum się do tego przyznałaś/ łeś nie każdy potrafi być tak samokrytyczny :lol:

RADNY LESZEK. 2013/05/12 21:58 #12

• Irena.Z.
  • Irena.Z. Avatar Autor
  • Gość

SMUTNY napisał: CHYLE CZOŁA PRZED PANEM PANIE LESZKU !!!!! PAN JAKO JEDYNY JEST ZAWSZE PRZECIW IDIOTYCZNYM DECYZJOM ...WIDAĆ GOŁYM OKIEM ŻE W OCZACH POZOSTAŁYCH JEST PAN CZARNĄ OWCĄ......JAK MOŻNA ZABRAĆ ŚRODKI SOŁECKIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A GDZIE RADNI Z POZOSTAŁYCH WSI? LUDZIE PODAJCIE SIĘ DO DYMISJI !!!

Jak pan to wszystko znosi p.Leszku, dla mnie jest pan bohaterem !!! Ciężko zrozumieć to co się dzieje w radzie miejskiej, jest pan owcą w stadzie wilków. A burmistrz szkoda słów !!!

RADNY LESZEK. 2013/05/13 20:49 #13

• IRENA
  • IRENA Avatar Autor
  • Gość
Nigdzie tak niema że, radny jako jedyny jest w opozycji.Podziwiam za pana za odwagę panie Leszku.
REKLAMA

RADNY LESZEK. 2013/05/13 20:56 #14

• zdegustowana
  • zdegustowana Avatar Autor
  • Gość
Wśród radnych i tak nikt nie przebije milczącego od 3 lat trwania kadencji milczącego Maciusia he he :woohoo:

RADNY LESZEK. 2013/05/13 20:57 #15

• IAGA
  • IAGA Avatar Autor
  • Gość
LESZEK NA BURMISTRZA !!!

RADNY LESZEK. 2013/05/13 21:08 #16

• Iga
  • Iga Avatar Autor
  • Gość

IRENA napisał: Nigdzie tak niema że, radny jako jedyny jest w opozycji.Podziwiam za pana za odwagę panie Leszku.

Bardzo się mylisz, a Andrzejek, Stasio,Robercik i.t.d. A pani Natalka !

RADNY LESZEK. 2013/05/13 21:53 #17

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

Iga napisał:

IRENA napisał: Nigdzie tak niema że, radny jako jedyny jest w opozycji.Podziwiam za pana za odwagę panie Leszku.

Bardzo się mylisz, a Andrzejek, Stasio,Robercik i.t.d. A pani Natalka !

To oni są w opozycji? a co ma pani Natalia do tego? nie zrozumiałam niestety o co chodzi

RADNY LESZEK. 2013/05/14 10:02 #18

• IGA
  • IGA Avatar Autor
  • Gość

zdegustowana napisał: Wśród radnych i tak nikt nie przebije milczącego od 3 lat trwania kadencji milczącego Maciusia he he :woohoo:

I TAKICH RADNYCH NARÓD WYBIERA ! CO TO ZA NIEMOTY !? ANI BE ANI ME ANI SŁOWA ! MYŚLĘ ŻE MÓWIĆ POTRAFIĄ ,TYLKO MAJĄ ZAKAZ BURMISTRZA I PRZEWODNICZĄCEGO.

RADNY LESZEK. 2013/05/14 12:14 #19

• Gabbi
  • Gabbi Avatar Autor
  • Gość

IGA napisał:

zdegustowana napisał: Wśród radnych i tak nikt nie przebije milczącego od 3 lat trwania kadencji milczącego Maciusia he he :woohoo:

I TAKICH RADNYCH NARÓD WYBIERA ! CO TO ZA NIEMOTY !? ANI BE ANI ME ANI SŁOWA ! MYŚLĘ ŻE MÓWIĆ POTRAFIĄ ,TYLKO MAJĄ ZAKAZ BURMISTRZA I PRZEWODNICZĄCEGO.

Dobrze że jest Pan Gruba ja bym mu dała diety wszystkich radnych bo w pracy jest tak ,że pieniądze się dostaje za wykonaną pracę a ich pracą jest dbanie o nasz interes np przeprowadzenie konsultacji społecznych. Niestety Pan Gruba potrzebuje wsparcia więc może w ramach solidarności społecznej zjednoczymy się z nim na sesji bo nas jest więcej niż radnych :)

RADNY LESZEK. 2013/05/15 08:39 #20

• IRENA
  • IRENA Avatar Autor
  • Gość
Panie Leszku na burmistrza proszę wystartować .