RADNY LESZEK. - Strona 5 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

RADNY LESZEK. 2013/05/21 21:01 #41

• Jadwiga
  • Jadwiga Avatar Autor
  • Gość

Man in the mirror napisał: I tak większość mieszkańców Ornety będzie głosowało na obecnego burmistrza więc po co trzepać pianę?
Kto normalny będzie chciał głosować na p. Radzieckiego :-) i jego klikę ? Ci ludzie mają wyroki sądowe na swoim koncie, no i czas aby wiało z zachodu a nie ze wschodu znowu :-)

pozdro dla wszystkich referendowiczów co przebierają nogami - uwaga można dostać liszajów między udami.... buuuuhahahahahahahaa...

OBECNY NIE ZOSTANIE.UWIERZ !!!

RADNY LESZEK. 2013/05/21 21:08 #42

• oho
  • oho Avatar Autor
  • Gość

Man in the mirror napisał: I tak większość mieszkańców Ornety będzie głosowało na obecnego burmistrza więc po co trzepać pianę?
Kto normalny będzie chciał głosować na p. Radzieckiego :-) i jego klikę ? Ci ludzie mają wyroki sądowe na swoim koncie, no i czas aby wiało z zachodu a nie ze wschodu znowu :-)

pozdro dla wszystkich referendowiczów co przebierają nogami - uwaga można dostać liszajów między udami.... buuuuhahahahahahahaa...

Niedługo niektórzy też mają sprawę i ciekawe jak to się skończy :P ale masz racje każdy zagłosuje jak będzie chciał ważne tylko o ile będzie referendum żeby ludzie poszli później zobaczymy ilu było na tak ilu na nie

RADNY LESZEK. 2013/05/22 19:06 #43

• JA
  • JA Avatar Autor
  • Gość
Leszek Gruba jako jedyny radny mówi TAK referendum , a reszta milczy !!!!!!! Ciężko odejść od koryta.
REKLAMA

RADNY LESZEK. 2013/05/22 21:28 #44

• :)
  • :) Avatar Autor
  • Gość

JA napisał: Leszek Gruba jako jedyny radny mówi TAK referendum , a reszta milczy !!!!!!! Ciężko odejść od koryta.[/quote

,
Nie wiem czy pamiętacie ale każdy radny złożył uroczysta przysięgę że bedzie działał dla dobra publicznego, zgodnie z prawem dla pomyślności miasta no coś bynajmniej w tym stylu . Ja z tym tekstem kojarzę tylko Pana Grubę bo ten Pan stara się i nie daje się i właśnie za to podziwiam Pana Grubę

RADNY LESZEK. 2013/05/22 21:43 #45

• Andzia
  • Andzia Avatar Autor
  • Gość
Większość reszty radnych jest niema i spragniona wysokich uposażeń za funkcje, które moim zdaniem winno się sprawować społecznie..........ciekawe ile wtedy byłoby chętnych na tę posadkę he he :sick:

RADNY LESZEK. 2013/05/22 22:48 #46

• ona
  • ona Avatar Autor
  • Gość

Andzia napisał: Większość reszty radnych jest niema i spragniona wysokich uposażeń za funkcje, które moim zdaniem winno się sprawować społecznie..........ciekawe ile wtedy byłoby chętnych na tę posadkę he he :sick:

Jestem przekonana w 100% ,że za 300 zł nie było by chętnych !!! A za darmo ,o czym ty mówisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

RADNY LESZEK. 2013/05/25 18:10 #47

• mieszkaniec Henrykowa
  • mieszkaniec Henrykowa Avatar Autor
  • Gość
Jestem dumny że mogę mieszkać w tej samej wsi co LESZEK GRUBA, jest b.dobrym radnym i wspaniałym człowiekiem !!! A PRZEDE WSZYSTKIM ODWAŻNYM...Reszta rady to niemy cyrk.

RADNY LESZEK. 2013/05/25 19:47 #48

• tt
  • tt Avatar Autor
  • Gość

mieszkaniec Henrykowa napisał: Jestem dumny że mogę mieszkać w tej samej wsi co LESZEK GRUBA, jest b.dobrym radnym i wspaniałym człowiekiem !!! A PRZEDE WSZYSTKIM ODWAŻNYM...Reszta rady to niemy cyrk.

BRAWO !!!!

RADNY LESZEK. 2013/06/02 00:55 #49

• W.P
  • W.P Avatar Autor
  • Gość
Panie Leszku chciałabym wiedzieć , jeżeli wszystko będzie tak jak pan zaplanował kto na burmistrza.

RADNY LESZEK. 2013/06/02 07:09 #50

• kobra
  • kobra Avatar Autor
  • Gość
Panie Leszku, niech się Pan nie przejmuje tymi wypocinami radnych, które na ostatniej sesji zostały przeczytane. Śmiać mi się chciało, jaka powaga niemej rady :) . Choć przepraszam, jak Pana nie było to radna chwilowo odzyskała głos, choć szczerze mówiąc, jednak lepiej byłoby żeby milczała. Panie Leszku, brawo dla Pana. Jestem z Paneonem i grupą osób, które organizują referendum. Szkoda, że tak późno, stracone 3 lata.