Pani sekretarz - Strona 5 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: Pani sekretarz 2012/02/22 22:40 #41

• wie
  • wie Avatar Autor
  • Gość

Stęskniona napisał: Co się dzieje z panią sekretarz, może ktoś wie ? Czy jeszcze jest sekretarzem ?

Wzieła odprawę i siedzi na rencie :cheer:

Odp: Pani sekretarz 2012/02/22 22:56 #42

• fajnie
  • fajnie Avatar Autor
  • Gość

wie napisał:

Stęskniona napisał: Co się dzieje z panią sekretarz, może ktoś wie ? Czy jeszcze jest sekretarzem ?

a może na emeryturze? renta to 600 zł, co to za pieniądze, emerytura jest większa.A zresztą ona wygląda na wiek emerytalny.

Odp: Pani sekretarz 2012/02/22 23:53 #43

• ola
  • ola Avatar Autor
  • Gość

fajnie napisał:

wie napisał:

a może na emeryturze? renta to 600 zł, co to za pieniądze, emerytura jest większa.A zresztą ona wygląda na wiek emerytalny.
O której sekretarz piszecie ? O byłej czy obecnej, jedna drugiej warta.
REKLAMA

Odp: Pani sekretarz 2013/05/17 10:41 #44

• IRENA.U
  • IRENA.U Avatar Autor
  • Gość
PANI NATALKO, DLA CZEGO PANI NIE PROTESTUJE W SPRAWIE SPALARNI ŚMIECI, PRZECIEŻ PANI MIESZKA BARDZO BLISKO TEGO MIEJSCA . MA PANI PIĘKNE MIEJSCE NA AGROTURYSTYKĘ I MAŁE DZIECI ! NIE ROZUMIE JA PANI. CZY PRACA KTÓRĄ PANI WYKONUJE JEST DLA PANI NAJWAŻNIEJSZA ? BURMISTRZ ZA CHWILE PRZESTANIE BYĆ BURMISTRZEM , A PANI ZOSTANIE I CO WTEDY .

Odp: Pani sekretarz 2013/05/17 11:26 #45

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość

IRENA.U napisał: PANI NATALKO, DLA CZEGO PANI NIE PROTESTUJE W SPRAWIE SPALARNI ŚMIECI, PRZECIEŻ PANI MIESZKA BARDZO BLISKO TEGO MIEJSCA . MA PANI PIĘKNE MIEJSCE NA AGROTURYSTYKĘ I MAŁE DZIECI ! NIE ROZUMIE JA PANI. CZY PRACA KTÓRĄ PANI WYKONUJE JEST DLA PANI NAJWAŻNIEJSZA ? BURMISTRZ ZA CHWILE PRZESTANIE BYĆ BURMISTRZEM , A PANI ZOSTANIE I CO WTEDY .

Dokładnie to samo myślę bo mając takie piękne miejsce szkoda to wszystko zaprzepaścić dziś jest ten burmistrz potem może być inny a smród ze spalarni koło domu zostanie. Jeżeli Pani Natalia faktycznie może być stroną w sprawie (o ile to prawda) to dlaczego Pani nie zaprotestowała jak był na to czas? Z tego co mniemam to Pani w Decyzji o środowiskowych uwarunkowaniach nie została uznana jako strona postępowania.Pan burmistrz gdyby chciał aby spalarnia nie powstała to myślę żeby Panią przed podpisaniem decyzji namówił żeby Pani wniosła protest. Teraz sie raptownie obudził jak ludzie podnieśli alarm.

Odp: Pani sekretarz 2013/05/17 15:39 #46

• Wyborca
  • Wyborca Avatar Autor
  • Gość

IRENA.U napisał: PANI NATALKO, DLA CZEGO PANI NIE PROTESTUJE W SPRAWIE SPALARNI ŚMIECI, PRZECIEŻ PANI MIESZKA BARDZO BLISKO TEGO MIEJSCA . MA PANI PIĘKNE MIEJSCE NA AGROTURYSTYKĘ I MAŁE DZIECI ! NIE ROZUMIE JA PANI. CZY PRACA KTÓRĄ PANI WYKONUJE JEST DLA PANI NAJWAŻNIEJSZA ? BURMISTRZ ZA CHWILE PRZESTANIE BYĆ BURMISTRZEM , A PANI ZOSTANIE I CO WTEDY .

I ja dziwie się pani , pani Natalio.

Odp: Pani sekretarz 2013/05/17 16:09 #47

• Jadwisia
  • Jadwisia Avatar Autor
  • Gość

Czy pani myśli że burmistrz , to przyjaciel ? On nie wie co te słowo oznacza.

Odp: Pani sekretarz 2013/05/18 20:39 #48

• puknijcie się w łeb
  • puknijcie się w łeb Avatar Autor
  • Gość
a wy byście podskoczyli zarabiając 6000? Czy lepiej mieć najniższą krajową i własne zdanie? Ja bym wolała 6000. Mogłabym śmiało kupić chatę w zdrowszym miejscu. Też byście nie fikali tyle zarabiając.

Pani sekretarz 2013/05/18 22:19 #49

• zielona
  • zielona Avatar Autor
  • Gość
sprostuje bo przecież zadeklarowała telefonicznie. a to ile zarabia to w bipie chyba jest.

Odp: Pani sekretarz 2013/05/18 22:51 #50

• Sąsid
  • Sąsid Avatar Autor
  • Gość

puknijcie się w łeb napisał: a wy byście podskoczyli zarabiając 6000? Czy lepiej mieć najniższą krajową i własne zdanie? Ja bym wolała 6000. Mogłabym śmiało kupić chatę w zdrowszym miejscu. Też byście nie fikali tyle zarabiając.

Godząc się .żeby
powstała spalarnia na naszym terenie, i 6000 tys miesiecznie na lekarzy może okazać się za mało !