Pani sekretarz - Strona 3 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: Pani sekretarz 2011/08/04 15:07 #21

• może
  • może Avatar Autor
  • Gość
Wredny babsztyl pokazała już co z niej za źiółko gdy robiła w straży miejskiej. Sama się chwaliła do koleżanki że lubi rządzić facetami. Może się podnieca na stanowisku.

Odp: Pani sekretarz 2011/08/04 15:31 #22

• Q12
  • Q12 Avatar Autor
  • Gość

może napisał: Wredny babsztyl pokazała już co z niej za źiółko gdy robiła w straży miejskiej. Sama się chwaliła do koleżanki że lubi rządzić facetami. Może się podnieca na stanowisku.

Podsłuchiwałeś(aś)? To Ty jesteś ziółko. Może Ciebie podnieca podsłuchiwanie?

Odp: Pani sekretarz 2011/08/04 16:00 #23

• napalony
  • napalony Avatar Autor
  • Gość

może napisał: Sama się chwaliła do koleżanki że lubi rządzić facetami. Może się podnieca na stanowisku.

A ja lubie takie seksowne i dominujące laseczki. Za niewielki sponsoring oczywiście.
REKLAMA

Odp: Pani sekretarz 2011/08/04 16:14 #24

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: W ratuszu za dużo jest chamstwa, ponuractwa, cynizmu i nieżyczliwości w stosunku do interesantów. Wielkie panie urzędniczki myślą że są elitą w Ornecie. Przoduje pani była strażnik miejski. Co na to RM.

Takie elementy pan Burmistrz dawno pogonił na siedem wiatrów. Zostały same pogodne i sympatyczne miłe panie.

Odp: Pani sekretarz 2011/08/04 17:00 #25

• :)
  • :) Avatar Autor
  • Gość
O gustach się nie dyskutuje. Seksowne są kobiety, które mają biust większy niż 12- latki :)

Odp: Pani sekretarz 2011/08/04 17:02 #26

• :)
  • :) Avatar Autor
  • Gość
Ale jak dla mnie całkiem sympatyczna i uprzejma.

Odp: Pani sekretarz 2011/08/04 17:16 #27

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Dobrze wie komu może podskoczyć a komu lizać tyłek. Każdy urzędnik zna ratuszowe zagrywki.

Odp: Pani sekretarz 2011/08/04 18:15 #28

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: może wdraża ISO9001 Po pierwsze jakość – wdrożenie nowoczesnych metod zarządzania w urzędach administracji samorządowej?

Dobre dobre jakość w Ornecie koń by sie uśmiał

Odp: Pani sekretarz 2011/08/05 08:41 #29

• Krzysztof U
  • Krzysztof U Avatar
  • Wylogowany
  • Admin
  • Otrzymane podziękowania: 16

napalony napisał:

może napisał: Sama się chwaliła do koleżanki że lubi rządzić facetami. Może się podnieca na stanowisku.

A ja lubie takie seksowne i dominujące laseczki. Za niewielki sponsoring oczywiście.

:) napisał: O gustach się nie dyskutuje. Seksowne są kobiety, które mają biust większy niż 12- latki :)

Wasze posty za dużo merytorycznie nie wnoszą do dyskusji. Proszę z lekka wyhamować.

Odp: Pani sekretarz 2011/08/05 09:14 #30

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
To ja nie mogę mieć własnej opini. Nikogo nie obrażam nie oczerniam.