Wybory sołtysów - Strona 14 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Wybory sołtysów 2015/03/04 07:07 #131

• Andrzej
  • Andrzej Avatar
  • Gość
Dąbrówka nie ma szczęścia do trafnych wyborów. Niewypał z radnym teraz z sołtysem. Zastraszeni ludzie nie potrafią dokonywać rozsądnych wyborów.

Wybory sołtysów 2015/03/05 08:56 #132

• Anonim
  • Anonim Avatar
  • Gość

Andrzej napisał: Dąbrówka nie ma szczęścia do trafnych wyborów. Niewypał z radnym teraz z sołtysem. Zastraszeni ludzie nie potrafią dokonywać rozsądnych wyborów.

A w jaki to sposób ci ludzie są zastraszani? Maja pistolet przystawiony do głowy czy co?
Podobne hasła o zastraszaniu lansowali przeciwnicy burmistrza po nieudanym referendum. Po wyborach jakos przycichli - nie da sie bowiem używac argumentu o zastraszaniu wobec ponad 3 000 osób które głosowały za wyborem obecnego burmistrza.

Naprawde ciekawy jestem w jaki to sposób są ci ludzie zastraszani?

Wybory sołtysów 2015/03/06 11:56 #133

• Zwolennik który nie miał wyjścia
  • Zwolennik który nie miał wyjścia Avatar
  • Gość

ahhha napisał: Po 1 najpierw zgłoszono kandydaturę Piotra a potem Pani Krystyny ale wracając do sprawy widzę ze ruchu nie może przebolec przegranej jego kandydatki ponieważ jest mu to nie po wasie bo nie będzie juz miał kto mu tańczyć tak jak on zagra . wybory tez mu się udały podstępem ponieważ stawianie i obietnice typu dachy praca i wyjazdy na orlik i do błękitnych ale to nic 4 lata szybko minął i nikt się już nie nabierze na obiecanki i nie będzie głosujcie na mnie ja wam nieba uchyle hahah i jego komitet na zbierany we wsi nie będzie krzyczał na jaruniaa na jarunia ! Przed wyborami to Ryszard postał porozmawiał a teraz tak jak by ludzi nie znał ale to nic zmieni się to kto go nie znał to zobaczy jaki jest . nie ładnie panie radny wbijać się w opozycje z nieczystym sumieniem. Co do Korsaka uważam ze dużo zrobił i jeszcze dużo zrobi oby tak dalej .

Piotrek powinien przeprosić za swoje zachowanie wszystkich którzy byli na wyborach, w przeciwnym razie powinien dać na luz i zrezygnować, tak zachowałby się gość który ma jeszcze coś w rozporku.Pozdrawiam wszystkich państwa.
REKLAMA

Wybory sołtysów 2015/03/07 12:20 #134

• osoba
  • osoba Avatar
  • Gość
Wszystkim nowo wybranym sołtysom życzę sukcesów w pracy .

Wybory sołtysów 2015/03/07 19:23 #135

• ahaa
  • ahaa Avatar
  • Gość
A za co on ma ludzi przepraszać ja nie uważam żeby jego zachowanie było nie odpowiednie jedyna osoba która powinna przepraszać jest rychu ja swoja platanine i przebieranie nogami przy stole i namawianie i ściąganie ludzi aby nazbierac ludzi na jego kandydatke . chcialbys żeby oddal ci władze wtedy juz całkiem byś się czuł panem sytuacji ale nie ma tak dobrze

Wybory sołtysów 2015/03/07 19:44 #136

• anonim
  • anonim Avatar
  • Gość
Pan Rychu jest gwarancją na to że w Dąbrówce nic się nie będzie działo. Był Ferenc to Dąbrówka żyła a teraz co?

Wybory sołtysów 2015/03/07 19:45 #137

• Piotr Korsak
  • Piotr Korsak Avatar
  • Gość
A cóż nie stosownego było w moim zachowaniu na wyborach a jeżeli chodzi o rozporek to ty go chyba nie masz bo podpisujesz posty anonimowo,zrezygnuje jak mieszkańcy tego będą chcieli lub za cztery lata.

Wybory sołtysów 2015/03/08 21:37 #138

• zniesmaczony
  • zniesmaczony Avatar
  • Gość
Jestem zszokowany stwierdzeniem sołtysa,że zachował się właściwie na zebraniu.Obowiązkiem sołtysa jest przygotowanie sprawozdania z działalności.Piotr uznał jednak,że wcale nie musi tego robić i była to z jego strony jawna ignorancja brak szacunku dla mieszkańców.Jeżeli chodzi o Ferenca to w Bażynach w końcu przejrzeli na oczy i odsunęli go od władzy.Cóż on takiego uczynił dla Dąbrówki będąc radnym?Z pewnością nic ciekawego.

Wybory sołtysów 2015/03/08 23:25 #139

• Obserwator
  • Obserwator Avatar
  • Gość

zniesmaczony napisał: Jestem zszokowany stwierdzeniem sołtysa,że zachował się właściwie na zebraniu.Obowiązkiem sołtysa jest przygotowanie sprawozdania z działalności.Piotr uznał jednak,że wcale nie musi tego robić i była to z jego strony jawna ignorancja brak szacunku dla mieszkańców.Jeżeli chodzi o Ferenca to w Bażynach w końcu przejrzeli na oczy i odsunęli go od władzy.Cóż on takiego uczynił dla Dąbrówki będąc radnym?Z pewnością nic ciekawego.

BRAWO DLA PANA KTÓRY TO NAPISAŁ , TAK WŁAŚNIE BYŁO !!! CIĘŻKO SIĘ PRZYZNAĆ DO BŁĘDU.

Wybory sołtysów 2015/03/09 06:44 #140

• pgr dąbrówka
  • pgr dąbrówka Avatar
  • Gość
Wszystkie nowe inwestycję w Dąbrówce to zasługi Ferenc Korsak Popiel. Tyle w temacie. Jaroń w mojej ocenie może im buty wiązać.