Wybory sołtysów - Strona 11 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: Wybory sołtysów 2011/02/24 14:01 #101

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
W Wojciechowie wygrał pan Zamyślewski ,z-c sołtysa jest ponoć pan Fridrych, a sekretarzem pan Włodarczyk.

Re: Wybory sołtysów 2011/02/27 16:50 #102

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość
Niektóre sołectwa mają reprezentacje w Radzie Miejskiej, a Radni przede wszystkim dbają o miejscowość, w której mieszkają. Burmistrz który powinien być dobrym gospodarzem powinien dbać także o te sołectwa, które nie mają reprezentacji we władzach miasta. Proszę spojrzeć na Osetnik, Chwalęcin i Augustyny o których istnieniu radny Ferenc przypomina sobie co 4 lata. Co zrobił dla tych miejscowości przez 20 lat? Dokładnie NIC !!!! Nadzieja w nowej pani sołtys.

Re: Wybory sołtysów 2011/02/28 04:31 #103

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

wieśniaki napisał: Niektóre sołectwa mają reprezentacje w Radzie Miejskiej, a Radni przede wszystkim dbają o miejscowość, w której mieszkają. Burmistrz który powinien być dobrym gospodarzem powinien dbać także o te sołectwa, które nie mają reprezentacji we władzach miasta. Proszę spojrzeć na Osetnik, Chwalęcin i Augustyny o których istnieniu radny Ferenc przypomina sobie co 4 lata. Co zrobił dla tych miejscowości przez 20 lat? Dokładnie NIC !!!! Nadzieja w nowej pani sołtys.

Jak słyszę nazwisko FERENC to dostaję wysypki ! Kto go wybiera ?
REKLAMA

Re: Wybory sołtysów 2011/02/28 09:04 #104

• Anonymous
  • Anonymous Avatar
  • Gość

Iola napisał: Jak słyszę nazwisko FERENC to dostaję wysypki ! Kto go wybiera ?

coś z około 170 chłopa :lol:

Wybory sołtysów 2013/04/27 22:53 #105

• Wyborca
  • Wyborca Avatar
  • Gość
CZY JUŻ WIADOMO KTO ZOSTAŁ SOŁTYSEM W BAŻYNACH? CZY JUŻ ODBYŁY SIĘ WYBORY ?

Wybory sołtysów 2013/05/20 22:35 #106

• Bażyniak
  • Bażyniak Avatar
  • Gość

Wyborca napisał: CZY JUŻ WIADOMO KTO ZOSTAŁ SOŁTYSEM W BAŻYNACH? CZY JUŻ ODBYŁY SIĘ WYBORY ?

Sromotna przegrana rysia i jego przydupasów w Bażynach, przegrali wybory na sołtysa !!!Brawo. I TO POCZĄTEK KOŃCA PANOWIE.

Wybory sołtysów 2013/05/20 23:04 #107

• Aga
  • Aga Avatar
  • Gość

Bażyniak napisał:

Wyborca napisał: CZY JUŻ WIADOMO KTO ZOSTAŁ SOŁTYSEM W BAŻYNACH? CZY JUŻ ODBYŁY SIĘ WYBORY ?

Sromotna przegrana rysia i jego przydupasów w Bażynach, przegrali wybory na sołtysa !!!Brawo. I TO POCZĄTEK KOŃCA PANOWIE.

Co tam się u Was dzieje ??????????????????????? :)

Wybory sołtysów 2013/05/21 20:05 #108

• znajomy
  • znajomy Avatar
  • Gość
Dobrze pan zrobił rezygnując z funkcji sołtysa, BRAWO panie Piotrze ! Z tą władzą panu nie po drodze, oni pozjadali rozumy !!!

Wybory sołtysów 2013/05/21 20:07 #109

• znajomy
  • znajomy Avatar
  • Gość

znajomy napisał: Dobrze pan zrobił rezygnując z funkcji sołtysa, BRAWO panie Piotrze ! Z tą władzą panu nie po drodze, oni pozjadali rozumy !!!

Dla zainteresowanych , SOŁTYSA DĄBRÓWKI.

Wybory sołtysów 2013/05/22 19:16 #110

• sołtys
  • sołtys Avatar
  • Gość
Ja jako sołtys już mam dość tej władzy, wydawało mi się że będzie inaczej !!!