Kobieta Burmistrzem Ornety - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/04 21:15 #11

• dobry pomysł
  • dobry pomysł Avatar Autor
  • Gość
Tylko pani sekretarz. Przebojowa, młoda, wykształcona i ci najważniejsze skuteczna. Nietuzinkowa uroda plus idealna figura to dodatkowe atuty. Taka kobieta był by strategiczną zmianą w naszym pięknym mieście.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/04 21:31 #12

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
wybierzmy od razu zastępcę ,wpisujmy pary

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/04 21:41 #13

• o nie!
  • o nie! Avatar Autor
  • Gość
Są w Ornecie nazwiska jednoznacznie kojarzone.X-to przekręt,Y-to mistrz nepotyzmu,itd.
Dlatego realną konkurencją dla obecnego burmistrza może być tylko ktoś nowy.
REKLAMA

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/04 21:52 #14

• rab barbar
  • rab barbar Avatar Autor
  • Gość

Anonim napisał: wybierzmy od razu zastępcę ,wpisujmy pary

Nie wiem z kim ,,go" sparować, ale obecny vice to dla mnie idealny kandydat-może nawet nie tylko na z-cę
Wzór spokoju, taktu i kompetencji.No ale to chłop jest... :) A tu babki mamy wysuwać :lol:

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/04 22:29 #15

• Aniuta
  • Aniuta Avatar Autor
  • Gość
Nowa osoba, całkowicie niezależna "politycznie" ,tylko kto?

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/05 13:36 #16

• kobieta
  • kobieta Avatar Autor
  • Gość
Ale zabawa.... jak widać najlepiej wpisać samą siebie ....

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/05 14:05 #17

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Racja że przy p. Popielu zastępca to wzór opanowania i rozsądku. Myślę że to idealny kandydat na burmistrza. Nie jest uwikłany w stare układy jak p. Popiel. Pytanie czy zastępca będzie chciał startować.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/05 14:21 #18

• Przyszły wyborca
  • Przyszły wyborca Avatar Autor
  • Gość
Wymyśliliście dobrą zabawę więc do niej się przyłączam. Kandydatura Pani Hanny U. już była, z czterech kandydatów dostała najmniej głosów, czyli czerwona kartka. Taką samą dostała w urzędzie marszałkowskim i wojewódzkim, czyli ta pani nadaje się tylko do sprzątania w domu. Dobra kandydatura drugiej Pani Hanny tylko Sz. została skrzywdzona przez Popielatego i podobno w Olsztynie jest wniesiona apelacja. Trzecia kandydatura Pani Marzeny O. też nie najgorsza słyszałem, że skończyła studia administracyjno-prawne i zajmuje w ZUS w Olsztynie kierownicze stanowisko, podobno po raz drugi została wice- prezesem naszego Uniwersytetu. Co do mężczyzn to Popielaty polegnie w przyszłej kadencji, dobije go sprawa budowy spalarni i zagospodarowanie obiektu po wojsku. Ołtuszewski słyszałem wybiera się na emeryturę, a szkoda bo gdyby ktoś podsumował wszystkie kadencje pod względem inwestycji i pozyskanych pieniędzy to on najlepiej by wypadł.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/05 20:10 #19

• Lucy
  • Lucy Avatar Autor
  • Gość
A ja proponuję Panią radną z naszej miejskiej rady.

Kobieta Burmistrzem Ornety 2013/10/05 20:31 #20

• rany
  • rany Avatar Autor
  • Gość
Obecne władze kojarzą mi się z sekcją anonimowych alkoholików którzy w szkole nie mogli się powstrzymać przed wypiciem wyrobów spirytusowych. O ile wiem tylko zastępca burmistrza nie był na tej imprezie.