Szykuje się afera z wywozem śmieci - Strona 5 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: Szykuje się afera z wywozem śmieci 2011/09/11 18:24 #41

• Janina
  • Janina Avatar Autor
  • Gość
:woohoo: Pani prezes z PUK-u powinna popracować nad estetyką kontenerów na śmieci. W żadnym szanującym się mieście nie ma tak zdezelowanych pojemników na śmieci jak w naszej Ornecie. Myślę ,że pamiętają czasy późnego Gierka i przy tym niemiłosiernie cuchną.

Odp: Szykuje się afera z wywozem śmieci 2011/09/18 07:20 #42

• Zofia
  • Zofia Avatar Autor
  • Gość
:lol: Coraz wiecej osób prywatnych zmieniło firmę wywozową i są z tej decyzji bardzo zadowoleni. Estetyczne pojemniki ,cena konkurencyjna i co najważniejsze odpady wywożone są systematycznie. Do tej pory nigdy nie byłam pewna za co tak naprawdę płacę.

Odp: Szykuje się afera z wywozem śmieci 2011/11/14 19:27 #43

• Janina
  • Janina Avatar Autor
  • Gość
Ciekawe co za zawistny jełop z PUK-u pomalował na ul. Kwiatowej dla pasłęckiej konkurencji kontenery na śmieci. Na takie postępowanie zdaje się jest jakiś paragraf.
REKLAMA

Odp: Szykuje się afera z wywozem śmieci 2012/11/26 21:40 #44

• Jacek
  • Jacek Avatar Autor
  • Gość
Za to mniej tylko pretensje do naszych współmieszkańców, dużo rzeczy w mieście jest zdezolowanych jak nigdzie indziej ale to uroki Ornety

Odp: Szykuje się afera z wywozem śmieci 2013/05/28 20:52 #45

• liczą się fakty
  • liczą się fakty Avatar Autor
  • Gość
:woohoo: A nie mówiłem. PUK-u już nie ma . Firma burmistrza została nawet wyautowana z przetargu. Winnych tej sytuacji brak. Chyba ,że tak musiało być.Śmiech na sali. :lol: :woohoo:

Odp: Szykuje się afera z wywozem śmieci 2013/05/28 20:56 #46

• takie są fakty
  • takie są fakty Avatar Autor
  • Gość

Liczą się fakty napisał: Fakty są porażające. Firma w porozumieniu z władzami miasta chciała wydrenować od mieszkańców setki tysiećy złotych tytułem podwyżki cen za wywóz odpadów. Przesłanki i argumenty świadczące o konieczności dokonania podwyżki z założenia były fałszywe. Jak strach przed konkurencją zajrzał w oczy, Pani prezes bardzo szybko zweryfikowała koszty i okazało się ,że podwyżka była jedynie zdzierstwem i nic więcej. Teraz powie ,że w trybie pilnym tnie koszty i poda np. redukcję zatrudnienia w postaci zwolnienia Pana Henia, który co by nie mówić posiadał ugruntowaną więdzę na temat gospodarki odpadami. Jestem przekonany ,że najbliższe miesiące rozstrzygną kto miał racje , bo dni PUK-u jeżeli nie dokonają rady A nie mówiłem. PUK-u już nie ma . Firma burmistrza została nawet wyautowana z przetargu. Winnych tej sytuacji brak. Chyba ,że tak musiało być.Śmiech na sali. kalnych zmian są w zasadzie policzone.