POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2011/08/09 13:32 #11

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: MOPS najlepiej się sobą samym opiekuje i menelami. Porządny człowiek jest zbywany. Kierowniczka do wymiany.

menela się boją bo zrobi awanturę a porządny nic nie zrobi to się go olewa mops to chora instytucja

Odp: POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2013/09/22 19:29 #12

• Po znajomości
  • Po znajomości Avatar Autor
  • Gość
A co to za zmiany personalne w opiece? Czy to ma coś wspólnego ze znajomościami czy z referemdum?

Odp: POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2013/09/22 21:32 #13

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Jeżeli był nabór na stanowisko to powinno być ogłoszenie na stronie urzędu -którego nie ma- sprawdziłam. Nie wiem o kim piszesz ale może ta pani poszła na jakieś zwolnienie i jest w zastępstwie inna pani ?
REKLAMA

Odp: POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2013/09/22 21:37 #14

• Zainteresowany
  • Zainteresowany Avatar Autor
  • Gość
Informacja o naborze na stanowisko musiała być na BIP Urzedu Miejskliego, taki jest obowiazek . Jezeli nie było a do konano naboru to sprawa śmierdzi .

Odp: POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2013/09/23 18:09 #15

• bez przesady
  • bez przesady Avatar Autor
  • Gość
Proszę nie pisać głupstw. Pani z rodzinnego jest po prostu na zwolnieniu lekarskim i dlatego ktoś musi pracować w zastępstwie. Przestańcie się wszędzie doszukiwać spisków. Często się zdarza, że ktoś musi pracować za kogoś w zastępstwie i nie ma w tym nic dziwnego. W tym przypadku też tak jest. I do tego nie trzeba żadnych konkursów, nie ma takiego wymogu, ponieważ gdy kończy się zwolnienie, pracownik po prostu wraca do swoich obowiązków. I to nie ma związku z żadną polityką. Teraz jest czas składania nowych wniosków o rodzinne i jest z tym dużo pracy. Kto bierze rodzinne to o tym wie.

POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2013/09/23 19:38 #16

• amerykancki
  • amerykancki Avatar Autor
  • Gość
A taka piękna afera mogła być-szkoda! :woohoo: :lol:

POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2013/09/23 21:32 #17

• iza
  • iza Avatar Autor
  • Gość
jeżeli kierownik przymyka oko na zaniedbania w stosunku do dziecka a ma przeciez przede wszystkim stać na straży dobra dziecka to cos tu jest nie tak , myśle ze jesli to prawda to powinna ta pani zrezygnowac zeby patrzec sobie w oczy , bo nieszczescie dzieci jest dla mnie okrutne

POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2013/09/27 20:44 #18

• na tak
  • na tak Avatar Autor
  • Gość

amerykancki napisał: A taka piękna afera mogła być-szkoda! :woohoo: :lol:

A mnie afery nie obchodzą, tylko cieszy mnie że zostałam przez tą nową dziewczynę dobrze obsłużona i udzieliła mi wielu ważnych informacji. Jest bardzo uprzejma i zaangażowana i odnosi się z szacunkiem do drugiego człowieka.

Odp: POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2013/09/27 22:11 #19

• nareszcie zmiana
  • nareszcie zmiana Avatar Autor
  • Gość

Po znajomości napisał: A co to za zmiany personalne w opiece? Czy to ma coś wspólnego ze znajomościami czy z referemdum?

Chrzanić znajomości! Chrzanić referendum! Bez różnicy skąd ta pani się wzieła, ważne że zmiana na dobre. Poszłam parę dni temu do zasiłków bo mi był potrzebny dokument z przed roku i ta nowa od razu go znalazła. Co jest na plus bo może teraz będzie porządek w rejonie. Bo kiedyś musiałam dwa razy nosić te same akty urodzenia bo znikały, a w zimę koleżanka dwa razy chodziła z tą samą umową o pracę i wiecznie coś trzeba było donosić. A nikt nie lubi po 10 razy chodzić żeby jedną rzecz załatwić. Teraz jakoś to szybciej idzie. Nie wiem skąd ją dyrektorka wzieła, ale dobrze zrobiła.

Odp: POD SKRZYDŁAMI OPIEKI SPOŁECZNEJ W ORNECIE 2013/09/27 23:19 #20

• ornecki PUDELEK
  • ornecki PUDELEK Avatar Autor
  • Gość
Ostatnio gdzie się nie ruszę tam coś słyszę o tej nowej z zasiłków. A co śmieszniejsze rozmawiają już o niej nawet ci, którzy wcale nie biorą rodzinnego :) Też nie mam rodzinnego a informacje o nowej spływają do mnie szerokim strumieniem. Bardzo się popularna zrobiła dziewczyna, temat referendum się chyba społeczeństwu znudził, więc szukają nowych sensacji. Nie bardzo wiem o co chodzi i czemu to się tak rozkręciło, bo znam tą panią z widzenia i sprawia wrażenie po prostu sympatycznej osoby. I bardzo rodzinnej, bo najczęściej ją widzę z córeczkami bliżniaczkami i mężem. Skąd ta jej nagła popularność to nie wiem, jak coś wiecie to napiszcie. Nie zajmuję się plotkami, ale mnie to ciekawi.