Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic - Strona 2 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/09 22:22 #11

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: problem ulic załatwiła sama natura :lol: obyło się bez interwencji rady miejskiej

Pewny jesteś?
Widziałeś boczne ulice?

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/10 14:19 #12

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
może zima w tym roku zaskoczyła służby komunalne ?

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/10 22:05 #13

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał: może zima w tym roku zaskoczyła służby komunalne ?

po co cała afera w innym miastach jest tak samo a nawet jeszcze bardziej zasypane nie macie o czym pisać
REKLAMA

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/11 09:55 #14

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
No to mamy nową władzę !!! Szlag mnie trafia jak widzę takie DZIADOSTWO w Ornecie !!! Miało być lepiej,a w gruncie rzeczy takie same g.... tylko w złotym papierku !!!

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/11 09:58 #15

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

Gość napisał:

Gość napisał: może zima w tym roku zaskoczyła służby komunalne ?

po co cała afera w innym miastach jest tak samo a nawet jeszcze bardziej zasypane nie macie o czym pisać
No tak najlepsze wytłumaczenie !!! Człowieku odmul się i przestań pisać pierdoły !!!

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/11 17:10 #16

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

radny napisał:

Gość napisał: Panie Burmistrzu
Nie wiem czy ulice Zamkowa i Kościelna są drogami gminnymi, powiatowymi czy też wojewódzkimi i nie wiem też kogo należy ich utrzymanie.To mnie nie obchodzi.Wiem tylko że Pan tymi ulicami nie jeździ.Bo ich stan w dniu dzisiejszym na to wskazuje.Jest odwilż a ulice są nieprzejezdne.
Ściśnij Pan za torbę kogoś z Rejonu Dróg, a jeżeli masz Pan za słaby chwyt to weź pan łopatę i sam zrób porządek.Proszę nie traktować obywateli miasta jako zła koniecznego.
Pozdrawiam-wku....
zdenerwowany kierowca

Czekasz na gotowe ? zrób coś sam dla miasta, weź łopatę i odgarnij. Korona ci z głowy nie spadnie
POPIERAM!!! Nic dodać nic ująć!

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/11 17:13 #17

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

OBSERWATOR napisał: No to mamy nową władzę !!! Szlag mnie trafia jak widzę takie DZIADOSTWO w Ornecie !!! Miało być lepiej,a w gruncie rzeczy takie same g.... tylko w złotym papierku !!!

OBSERWATOR -Ty nie obserwuj tylko zrób coś dla tego miasta w którym oddychasz i zarazem psujesz powietrze!

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/11 20:09 #18

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
zobacz jeden z drugim co możesz zrobić dla władzy miast patrzeć co władza zrobi dla ciebie

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/11 21:16 #19

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość

sroka napisał: zobacz jeden z drugim co możesz zrobić dla władzy miast patrzeć co władza zrobi dla ciebie

Gościu chyba Cię pokierało Władza bierze ciężką kasę więc niech przyper......,a nie pierdzi w stołek !!! Czasy czynów społecznych minęły bezpowrotnie.

Re: Kto jest odpowiedzialny za fatalny stan ulic 2011/01/13 15:24 #20

• Anonymous
  • Anonymous Avatar Autor
  • Gość
mamy 10 000 mieszkańców wystarczy że każdy skuje 1 metr kwadratowy lodu i po sprawie troche pracy nikomu nie zaszkodzi zamiast siedzieć przed kompem i narzekać na lód