A POKORY BRAK ! - Strona 4 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

A POKORY BRAK ! 2013/06/24 07:44 #31

• Do Adama
  • Do Adama Avatar Autor
  • Gość
Ja tez to przeczytałem na stonie urzędowej i jestem pewny, że zapewnianie przez burmistrza, że jest przeciwny budowie spalarni to zwykły blef, na który nabiera ludzi. Dwa lata taki chwalipięta to ukrywał widocznie miał swój cel.

A POKORY BRAK ! 2013/06/25 14:18 #32

• Alicja Badacz
  • Alicja Badacz Avatar Autor
  • Gość
MYŚLĘ ŻE JAK JUŻ WYBUDUJĄ SPALARNIĘ NA LOTNISKU TO DOPIERO LUDZIE W ORNECIE SIĘ OBUDZĄ .....ALE W SMRODZIE!!!

A POKORY BRAK ! 2013/06/25 21:49 #33

• Jan
  • Jan Avatar Autor
  • Gość

Alicja Badacz napisał: MYŚLĘ ŻE JAK JUŻ WYBUDUJĄ SPALARNIĘ NA LOTNISKU TO DOPIERO LUDZIE W ORNECIE SIĘ OBUDZĄ .....ALE W SMRODZIE!!!

Mieszkańcom Ornety trzeba wszystko podać na tacy, najlepiej schować głowę w piasek i niech inni zrobią za nich czarną robotę , a i tak będzie żle !!! Nikt tego nie doceni jeszcze oplują.
REKLAMA

A POKORY BRAK ! 2013/07/01 20:37 #34

• Rozalka
  • Rozalka Avatar Autor
  • Gość
Burmistrz czepia się wszystkich kogo spotka że robią mu referendum i zbierają podpisy , przyczepił się też do mnie i mojej rodziny, A MY RODZINA MAMY W DUPIE REFERENDUM, NA CHLEB SAMI MUSIMY ZAPRACOWAĆ !!!!!!

A POKORY BRAK ! 2013/07/01 21:34 #35

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość

Jan napisał:

Alicja Badacz napisał: MYŚLĘ ŻE JAK JUŻ WYBUDUJĄ SPALARNIĘ NA LOTNISKU TO DOPIERO LUDZIE W ORNECIE SIĘ OBUDZĄ .....ALE W SMRODZIE!!!

Mieszkańcom Ornety trzeba wszystko podać na tacy, najlepiej schować głowę w piasek i niech inni zrobią za nich czarną robotę , a i tak będzie żle !!! Nikt tego nie doceni jeszcze oplują.

Prawdę powiedziałeś, Janie!

A POKORY BRAK ! 2013/07/02 09:38 #36

• Antek
  • Antek Avatar Autor
  • Gość
Alicja Badacz napisał:
MYŚLĘ ŻE JAK JUŻ WYBUDUJĄ SPALARNIĘ NA LOTNISKU TO DOPIERO LUDZIE W ORNECIE SIĘ OBUDZĄ .....ALE W SMRODZIE!!!

Masz rację Alicjo mieszkańcy Ornety są dziwni. Popielaty trzymał w tajemnicy przygotowania do budowy spalarni nawet radni nie wiedzieli a teraz kombinuje jak ludzi omotać, żeby wybudować spalarnię. Janulewicz go pilnuje żeby ich wspólna inwestycja powstała, bo z nią pójdą wielkie pieniądze.

A POKORY BRAK ! 2013/07/02 13:09 #37

• Zwierzak
  • Zwierzak Avatar Autor
  • Gość
Zajączki z lotniska się boją, że lisek popielaty z niedźwiedziem janulowatym założyli spólkę i już po cichu zaczynają budowę śmierdzącej wędzarni. To jak rozgłosili to strach padł na wszystkie zwierzęta z lotniska. A siwy szakal zapowiedział, że ma w nosie zwierzęta zapłaci i dopnie swego.

A POKORY BRAK ! 2013/07/02 13:11 #38

• Zwierzak
  • Zwierzak Avatar Autor
  • Gość
Zwierzak Zajączki z lotniska się boją, że lisek popielaty z niedźwiedziem janulowatym założyli spólkę i już po cichu zaczynają budowę śmierdzącej wędzarni. To jak rozgłosili to strach padł na wszystkie zwierzęta z lotniska. A siwy szakal zapowiedział, że ma w nosie zwierzęta zapłaci i dopnie swego.

A POKORY BRAK ! 2013/07/02 13:13 #39

• Zwierzak
  • Zwierzak Avatar Autor
  • Gość
Zwierzak Zwierzak Zajączki z lotniska się boją, że lisek popielaty z niedźwiedziem janulowatym założyli spólkę i już po cichu zaczynają budowę śmierdzącej wędzarni. To jak rozgłosili to strach padł na wszystkie zwierzęta z lotniska. A siwy szakal zapowiedział, że ma w nosie zwierzęta zapłaci i dopnie swego.

A POKORY BRAK ! 2013/07/02 14:19 #40

• WIDZ
  • WIDZ Avatar Autor
  • Gość
CZY PRAWDĄ JEST ŻE NA OSTATNIEJ SESJI RADY MIEJSKIEJ , ZOSTAŁ WYPROWADZONY SIŁĄ PAN RADZICKI ? JEŻELI TO PRAWDA TO GDZIE POKORA WŁADZY !!! WSTYD.