R. Ferenc do powiatu - Strona 32 - Forum Ornecianki
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie

TEMAT:

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/11/14 22:32 #311

• kasa dla wm.pl
  • kasa dla wm.pl Avatar Autor
  • Gość
Wyślijcie SMS by poprzeć naszego dzielnego radnego kilku kadencji honorowego mieszkańca gminy Orneta.
Aby zagłosować na TAK trzeba na numer 7148 wysłać sms o treści: gl.38.TAK

Koszt wysłania 1 sms to TYLKO 1 zł+VAT=1,23 złotego.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/11/15 14:47 #312

• głosujący
  • głosujący Avatar Autor
  • Gość

kasa dla wm.pl napisał: Wyślijcie SMS by poprzeć naszego dzielnego radnego kilku kadencji honorowego mieszkańca gminy Orneta.
Aby zagłosować na TAK trzeba na numer 7148 wysłać sms o treści: gl.38.TAK

Koszt wysłania 1 sms to TYLKO 1 zł+VAT=1,23 złotego.

:woohoo: mam płacić za to że jestem na NIE w sprawie bażyńskiego radnego chyba was pogieło :evil:

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/11/29 18:03 #313

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Ze smutkiem widzę, że wypełnia się po raz kolejny prawda z Ewangelii. Zło ma zawsze dużo do powiedzenia i lubi krzyczeć. Takie małe ZŁO
REKLAMA

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/11/29 22:12 #314

• katolik
  • katolik Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Ze smutkiem widzę, że wypełnia się po raz kolejny prawda z Ewangelii. Zło ma zawsze dużo do powiedzenia i lubi krzyczeć. Takie małe ZŁO

TO PRAWDA,OJ TO PRAWDA !!!!!!!!!!! TO JEST NAJWIĘKSZE ZŁO......... MASZ RACJE ANONIM.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/12/02 20:41 #315

• Anonim
  • Anonim Avatar Autor
  • Gość
Nie wygrzebiemy się z cywilizacyjnego upadku i moralnej degrengolady, jeśli nie przywrócimy znaczenia takim zapomnianym słowom, jak: przyzwoitość, uczciwość, honor czy godność.

Nie ja jeden wierzyłem, że po upadku komunizmu tej prawości będzie w Polsce przybywać. Stało się inaczej. Zbudowano Polskę, która, mimo formalnej zmiany ustroju, nigdy nie odcięła się od bandyckich zasad rządzących gnijącym socjalizmem. Zbrodniarze, kanalie i karierowicze z komunistycznych sitw i mafii pozostali „właścicielami" III RP, tak jak byli „właścicielami" peerelu. Draństwo nie przestało popłacać, a uczciwość nie przestała być frajerstwem

Rafał A. Ziemkiewicz

Odp: R. Ferenc do powiatu 2011/12/04 13:45 #316

• anonim
  • anonim Avatar Autor
  • Gość
Tępy upór, by zawsze postawić na swoim.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2012/02/29 06:20 #317

• JOWITA
  • JOWITA Avatar Autor
  • Gość

anonim napisał: Tępy upór, by zawsze postawić na swoim.

Sprzeda ojca i matkę by osiągnąć korzyści dla siebie !!!

Odp: R. Ferenc do powiatu 2012/03/05 18:34 #318

• bażyniak
  • bażyniak Avatar Autor
  • Gość
Pan Ferenc w bieżącej kadencji pozyskał dla Bażyn na nowe inwestycje ponad dwa i pół miliona złotych. To najbardziej skuteczny radny z całej gminy. Zatkało kakao ?

Odp: R. Ferenc do powiatu 2012/03/05 19:38 #319

• sąsiad
  • sąsiad Avatar Autor
  • Gość

bażyniak napisał: Pan Ferenc w bieżącej kadencji pozyskał dla Bażyn na nowe inwestycje ponad dwa i pół miliona złotych. To najbardziej skuteczny radny z całej gminy. Zatkało kakao ?

Niech cię ludzie pochwalą , a ty chwalisz sam siebie !!! WSTYD.

Odp: R. Ferenc do powiatu 2012/03/05 19:54 #320

• ciekawy
  • ciekawy Avatar Autor
  • Gość

bażyniak napisał: Pan Ferenc w bieżącej kadencji pozyskał dla Bażyn na nowe inwestycje ponad dwa i pół miliona złotych. To najbardziej skuteczny radny z całej gminy. Zatkało kakao ?

A jakie to nowe inwestycje?